Benett idén négy éves lett, szülei pedig egy különleges meglepetést szerettek volna szerezni kisfiúknak. Levélben kérték hát a somogyi rendőröket, hogy ha lehet, a jeles napon igazi rendőrök kísérjék el óvodájába az ünnepeltet, aki már most tudja, rendőr lesz, ha nagy lesz.

Hihetetlen öröm

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai örömmel vették a feladatot. Hogy egy gyermek álma valóra válhasson, 2023. június 21-én ajándékcsomaggal lepték meg, és még az oviba is elvitték az ifjú kollégát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Benett először megszeppent

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Volt ám izgalom

Az ovisok is nagyon örültek

A rendőrautóba is beszállhattak

Érden is kedveskedtek a rendőrök

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy édesanya fordult kérésével az egyenruhásokhoz, mert a fia álma, hogy rendőr legyen, ezért azt kérte, hogy lepjék meg a kissrácot a szülinapján. Az érdi rendőrök persze azonnal igent mondtak.

A gyerekek kocsiba is bepattantak

Begördült a rendőrautó

A Bodzafa téri játszótér 2023. június 10-én gyerekzsivajtól volt hangos – ebben nem volt semmi szokatlan. A rendőrautó begördülésekor többen felkapták a fejüket, mi történhetett, mi okból hívták az egyenruhásokat?

Nagy volt az öröm

Micsoda buli

Igazoltatás helyett köszöntés

Olivér lepődött meg legjobban, amikor a két érdi rendőr célirányosan elindult felé, ám igazoltatás helyett köszöntés következett.

Közös játék

Ajándékot is vittek

A parti kiskorú meghívottjai – rosszfiúkat játszva – a földre fektették magukat, kezüket hátra kulcsolták és megadással várták a rendőri intézkedést, ami abban nyilvánult meg, hogy az apróságok megtölthették a rendőrautót. Az érdiek nem mentek üres kézzel, akadt egy kis ajándék is az ünnepelt részére. „Olivér! Reméljük, néhány év múlva köztünk ünnepelsz kollégaként!” – írták közleményükben a rendőrök.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu