Egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó Volkswagen Multivan mikrobusz csapódott bele egy Ford Mondeo bal oldalába pénteken délután a főváros 9. kerületében. A baleset az Üllői úton történt és a nagy erejű ütközés következtében kitört a Multivan jobb első futóműve. Tudósításunk végén láthatják helyszíni fotóinkat.

Becsapódott a Multivan

Péntek délután az Üllői út 9. kerületi szakaszán, a városból kifelé vezető oldalon egy férfi haladt Ford Mondeoval. A Nagy Templom utcánál balra szándékozott kanyarodni, a belső sávban a jelzőlámpa zöld jelzésére meg is kezdte a manővert. Ekkor azonban egy mögüle érkező, ugyanabba az irányba tartó, megkülönböztető fény- és hangjelzést használó Volkswagen Multivan mikrobusz a bal oldalába csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meglepetés érte a sofőrt

A mikrobusz a záróvonalat átlépve, a szembejövő belső sávban előzte a Nagyvárad tér felé tartó, a belső sávban lassabban haladó autókat, ám arra a sofőr a jelek szerint nem számított, hogy a sor elején lévő Mondeo balra fog kanyarodni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kitört a futómű

A nagy erejű ütközés következtében a Multivan jobb első futóműve kitört, majd mikrobusz a szembejövő oldal külső sávjába (amely már nem buszsáv) sodródott, szerencsére közben egyetlen szembejövő járművel sem ütközött, a Mondeo pedig visszasodródott a belső sávba.

Jelentős torlódás

A Volkswagenben két férfi utazott, egyikük sem sérült meg, mint ahogy a Ford sofőrje sem. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak és áramtalanították a Volkswagent. A balesetet szenvedett járművek kifelé és befelé is elfoglaltak egy-egy sávot, ami jelentős torlódást okozott a péntek délutáni csúcsforgalomban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK