Korábban egy katolikus iskolában volt tanár, majd a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltségén dolgozott az a nő, aki botrányos dolgot művelt a saját lányával. Lelkileg megzsarolta a gyermekét, és arra kényszerítette, hogy videóra vegye azt, hogy a lány az új barátjával együtt hál. A felvételeket a lánynak az anyja készülékére kellett elküldenie.

A lány apja közbelépett

Az apa amint rájött, mire kényszeríti az anyja a lányát, a rendőrséghez fordult segítségért. A megalázó helyzetbe hozott lányt és a testvérét is elvették B. Viktóriától. Ők az ügy kipattanásától fogva az apjukkal élnek. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem akárkiről van szó

Az anya hivatása a gyermekek védelme volt. Két diplomával is rendelkezett, senki sem gondolta tehát B. Viktóriáról, hogy ilyesmit művel. Éveken át a helyi családsegítőben ténykedett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Most alkalmi munkából él

A nő jelenleg alkalmi munkából tartja el magát. Korábban egy katolikus iskolában volt tanár. Utoljára a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltségén dolgozott.

Sokkolta a mezőkövesdieket az ügy

“A mai világban az ember már szinte semmin nem lepődik meg, de bevallom, mindenkit sokkolt Mezőkövesden, amikor kiderült Viktória ámokfutása” – mondta egy helyi nő. Hozzátette, a lányt nagyon sajnálja. Attól fél, hogy soha nem fogja túltenni magát a történteken.

Ez a borzasztó az ügyben

Az asszony azon háborodott fel, hogy a nő a gyámügyön más gyerekek sorsáról döntött. Vélhetően kevesen hitték volna a korábbi munkahelyein, hogy ilyesmire vetemedik B. Viktória.

A nő már régen elvált a férjétől

B. Viktória a férjétől már akkor elváltak, amikor a gyermekek kicsik voltak. Az anya és lánya kapcsolata hullámzó volt. Időnként jóban voltak, máskor kevésbé.

Ezt érezte a lánya

B. Viktória lánya a Blikk szerint úgy érezte, hogy az anyja rajta vezeti le azokat a feszültségeket, amik érték az életben. A környezete azt állítja, hogy Viktória az új párja megszállottja lett. Ha a férfi valamit kért tőle, nem gondolkodott, csak teljesítette a kívánságát.

Ezek is érdekelhetnek!

Az apa nem akarja kiteregetni a szennyest

A lap elérte a lány apját. Ő szűkszavúan annyit mondott, a gyerekek érdekében nem teregeti ki a szennyest. Borzalmasnak titulálta, amit korábbi felesége elkövetett.

A lány pszichológushoz jár

A szörnyű helyzetbe hozott lány apja elmondta, hogy lánya pszichológus segítségével próbálja meg túltenni magát a történteken. “Imádom őt és az öccsét is, remélem, egyszer kiheverik a megrázkódtatást” – mondta a lány apja. A rendőrség büntetőeljárást indított, B. Viktóriát kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu