T. Róbert azt követően oltotta ki párja, Petra életét, hogy a nő szakítani akart vele. Most kiderült, hogy olyan kritikát kaphatott a férfi, amit nem tudott elfogadni. Végül ez vezethetett a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossághoz.

Ezek a legfrissebb részletek

A férfiúi hiúságában eshetett csorba T. Róbertnek. M. Petra kevésnek találta a férfi ágyban nyújtott teljesítményét, és szakítani szeretett volna. A férfi ezen húzhatta fel magát annyira, hogy végül szörnyűséget követett el a Blikk információi szerint. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A gyilkos árulta el a részleteket

Minderről a lap szerint a gyanúsított, T. Róbert beszélt a nyomozóknak tett vallomásában. Felmerült, hogy nem csak egy éles tárggyal okozott sérüléseket a nőnek a férfi. Állítólag egy kalapáccsal is bántalmazta Róbert Petrát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Heves érzelmi kitörést válthatott ki az, amit Róbert hallott

A lapnak nyilatkozó dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus elmondta, hogy egy férfi ilyen mondatokat követően az önérzetében sérül. Egy ilyen kijelentés nagyon nehezen kontrollálható feszültséget tud kiváltani. Ugyanakkor elmondta azt is, hogy ezt a haragot, dühöt tudni kell kontrollálni.

Ezért vetemedhetett a férfi erőszakra

A szeretetnek van egy beteges formája. Ilyenkor az adott személy az agresszióval akarja csökkenteni a benne lévő feszültséget a szakember szerint. Személyiségzavar és az impulzuskontroll sérülése vezethet ahhoz, hogy valaki meg nem engedett eszközökkel akarja a tekintélyét helyreállítani.

A férfi ügyvédje szűkszavú

A lap elérte Dr. Somos Zoltánt, az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának ügyvédjét. Ő hangsúlyozta, hogy az már a korábban nyilvánosságra került információkból is nyilvánvaló volt, hogy T. Róbert indítéka szerelemféltés lehetett. A gyilkosság kapcsán anyagi haszonszerzés nem történt.

T. Róbertet letartóztatták

A 35 éves férfit egy közeli fogdából kísérték át a Budai Központi Kerületi Bíróságra, ahol a döntés megszületett. A bíróság zárt ajtók mögött rendelte el T. Róbert letartóztatását. A végzést a gyanúsított a védője is tudomásul vette, így az véglegessé is vált.

Rendezetlenek voltak a férfi körülményei

T. Róbert nem rendelkezett rendszeres jövedelemmel. Jelentős hiteltartozást halmozott fel, az ismerőseitől kapott pénzből gazdálkodott. Évek óta nem az állandó lakhelyén élt, a büncselekmény után pedig megpróbált elbújni a rendőrök elől.

Hosszú órákkal a gyilkosság után értesítette a rendőröket T. Róbert arról, hogy mit tett

Petrát valamikor éjjel vagy hajnalban gyilkolhatta meg T. Róbert. Erről azonban csak este tájékoztatta a férfi a rendőröket. Kérdéses, hogy addig mit csinált a gyilkos.

El akarta dobni magától az életét a férfi

T. Róbert saját magával is végezni akart. A lakásban hagyott búcsúlevél erről árulkodik. Végül azonban erre nem került sor, a hatóságoknak azonban nem adta fel magát, hanem jó ideig bujkált.

Több napos hajtóvadászat után fogták el

A gyilkost végül napokkal később a Római-parton fogták el. T. Róbert beismerő vallomást tett, amikor kihallgatták. Az Északi vasúti összekötő hídig ment, miután megtörtént a szörnyűség, ott akarta eldobni magától az életét. Valamiért meggondolhatta magát, majd a környéken lévő romos épületekben húzta meg magát egészen az elfogásáig. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a gyilkos férfi – Fotó: police.hu