Pénteken, zárt ajtók mögött döntött a bíróság T. Róbert Dániel letartóztatásáról. A férfit azzal gyanúsítják, hogy július 13-án éjjel megverte, majd halálra szurkálta a 27 éves barátnőjét, M. Petrát Angyalföldön. A végzést a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az végleges.

Elrendelték a letartóztatását

A 35 éves férfit a közeli fogdából kísérték át a Budai Központi Kerületi Bíróságra. Az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra, hogy biztosítva legyen a jelenléte a büntetőeljárásban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tudomásul vették

A végzést a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az végleges. A Blikk úgy tudja, a férfi többször elsírta magát, miközben vallomást tett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baleset történt

Szakítás miatt baleset történt – így jelentette be a rendőröknek T. Róbert Dániel, hogy végzett a barátnőjével, adta hírül az RTL Híradó csütörtök este. A borzalom valamikor éjjel vagy a hajnali órákban történhetett, a rendőrséget viszont csak este értesített a férfi. Arról, hogy köztes időben mit csinált a férfi, nem tudni, annyi azonban biztos, Petra szörnyű körülmények között halhatott meg. 

Búcsúlevelet hagyott

A férfi bántalmazta, majd a nyakán sebesítette meg egy éles eszközzel a 27 éves lányt, ezt követően pedig a saját életét is ki akarta oltani. Úgy tudni a férfi még búcsúlevelet is hagyott a lakásban, az ügyvédje szerint arról írt, nem érti, miért követte el szörnyű tettét, mert nagyon szerette a lányt.

Beismerte

T. Róbert Dánielt aztán több napos hajtóvadászatot követően fogták el a rendőrök a Római-parton, Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a rendőrség szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az emberöléssel gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt.

Az Északi vasúti összekötő hídig menekült

A szóvivő elmondta még, hogy a férfi Aquincumon keresztül az Északi vasúti összekötő hídig menekült a tette után, mert öngyilkos akart lenni, de ezt nem tette végül meg, és egy környéken lévő romos épületben bujkált elfogásáig.

Nem aludt, nem fürdött

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról kedden, hogy a férfi napokon keresztül hajléktalanként élt, nem is fürdött. A férfi ápolatlan külsővel flangált, vélhetően napok óta nem fürdött és nem aludt rendes helyen.

Privát lett az oldala

Egészen hétfőig egyébként nyilvános volt T. Róbert Instagram-profilja, de a mai naptól kezdve ez a fiók már privát, tehát nem láthatók rajta a férfi által megosztott fotók. Így joggal feltételezhető, hogy a menekülőben lévő férfi hozzáfért az Instagram-oldalához, és azt priváttá tette, lehetséges, hogy ezzel is segítette a hajtóvadászatot.

Féltékenység

A férfi feltehetően féltékenységből végzett a párjával. A lánynak ugyanis hosszú évekig volt egy olasz párja, akivel aztán a szakítást követően is tartották a kapcsolatot. Az olasz férfi meg is szólalt a tragédia után, elmondta, ha nem engedik el egymás kezét, Petra feltehetően még most is élne. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a gyilkos férfi. Fotó: police.hu