Brutális képsorokat rögzített egy autós fedélzeti kamerája hétfőn az M7-es autópályán. Jól látszik, hogy egy Audi Q7-es terepjáró hatalmas sebességgel az araszoló autósor közé csapódik. Most nyilvánosságra került egy másik felvétel is a balesetről. Mindkét videót a cikkünk alján nézheted meg.

Több autó ütközött

Nyolc autó ütközött össze hétfőn az M7-es autópályán Balatonboglár térségében. A rendőrség a helyszínelés, mentés időtartamára lezárta a pályát, és a Balatonboglár csomópontban kiterelték a forgalmat a 7-es számú főútra.

Gyorsan érkezett

bpiautosok.hu egy felvételt kapott a balesetről, melyen látni, hogy egy fehér audis beleszáll az álló kocsisorba. Jól látszik, hogy milyen gyorsan érkezik és szinte letarolja az álló autókat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Két mentőhelikopter szállt le

Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak, a mentősök végül két embert vittek könnyebb sérülésekkel mentőautóval kórházba.

Itt az első felvétel

Ez pedig az új videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból