Ahogy arról az elsők között itt a Kékfényen is beszámoltunk a most elfogott férfi, Martyin László és élettársa ördögi tervet eszeltek ki: addig adagolják a gyógyszereket a 85 éves Ádám bácsinak és feleségének, míg azok meghalnak, így megtakarított millióikat könnyűszerrel meg tudják szerezni.

Az elkövető, Martyin László rokonságban áll az áldozatokkal, így nem volt nehéz számára elnyerni a bizalmukat. A páros női tagját, a 28 éves K. Andreát már elkapták, 58 éves társa pedig hamarosan csatlakozhat hozzá.

Egy 85 éves férfit, feleségével együtt február 23-án szállítottak kórházba. Március 7-én azonban a férfi elhunyt. A két idős dunaújvárosi beteg azonos időben, azonos panaszokkal került kórházba, a férfi halálát egyértelműen mérgezés okozta.

Időközben az idős házaspár dédunokája a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon feljelentést tett arról, hogy egy hónap leforgása alatt a dédnagyszülei bankszámlájáról több millió forint összeget emeltek le ismeretlenek. A banki kimutatás alapján kiderült, hogy kártyát játékboltban és étteremben is használták.

Ördögi terv

Emberölés kísérlete miatt kereste a rendőrség az 58 éves dunaújvárosi férfit, aki egy fiatal nővel együtt rendszeresen mérgezett egy idős házaspárt. A 85 éves Ádám bácsi végül belehalt a folyamatos gyógyszerezésbe.

Most érkezett a hír!

Friss hír, hogy a debreceni nyomozók most elfogták a dunaújvárosi emberölés bűntett kísérletének elkövetése miatt körözött férfit, olvasható a rendőrség honlapján.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói július 24-én éjjel egy üzemanyagtöltő állomáson, egy ellenőrzés során fogták el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által körözött, emberölés bűntett kísérletével gyanúsítható 58 éves dunaújvárosi lakost.

Az egyenruhások a férfit, elfogását követően, a további nyomozati cselekmények lefolytatásához átadták a Fejér megyei nyomozóknak.

Kiemelt kép forrása: rendőrség