A szomszédok azt hitték, valaki segítségért kiált, ezért tárcsázta a mentőket. A mentők nem tudtak bejutni a lakásba, így már a tűzoltókat akarták segítségül hívni. Végül azonban kinyílt az ajtó, de a mentősök nem erre a látványra számítottak.

Hangos kiabálás hallatszott egy lakásból

A hétvégén a 11. kerületben egy lakásból hangos segélykiáltásokat vélt hallani egy illető. Becsengetett, de senki nem nyitott ajtót, ekkor tárcsázta a mentőket. A mentősök gyorsan a helyszínre siettek, ők sem tudtak azonban bejutni a lakásba, hiába csengettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már éppen arra készültek, hogy kihívják a tűzoltókat

Mivel a mentősök sem tudtak kapcsolatba lépni az ott lakóval, így a tűzoltóktól szerettek volna segítséget kérni a lakásba való bejutáshoz. Erre azonban nem volt végül szükség. Az ajtó ugyanis végül kinyílt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy férfi nyitott ajtót

A lakás ajtaját egy 25 év körüli, pucér férfi nyitotta ki. A mentősök úgy fogalmaztak, hogy “egélykiáltásról szó sem volt, csupán túl hangosan szerették egymást kedvesével.” A mentősök megkönnyebbültek, hogy nem kell beavatkozniuk.

A szomszéd nem volt ilyen megértő

A szerelmesek szomszédja koránt sem volt ennyire boldog. Komoly vita támadt közte és a pár között a hangoskodás miatt.

A mentősök posztja az eset kapcsán

Ezek is érdekelhetnek!

Más miatt bosszankodnak a fővárosi mentősök

A mentősök nemrég arról posztoltak, hogy gondjuk van az újonnan kialakított kerékpársávokkal. A buszsávokból kialakított kerékpárutak ugyanis olyan keskenyek, hogy a mentőautóval nem lehet rajtuk biztonságosan közlekedni. Tovább tetézi a problémákat, hogy az oszlopok megnehezítik a parkolást.

Komoly kihívás az új helyzet

A mentősök azt írták, igyekeznek alkalmazkodni az új helyzethez. Minden esetben azonban ez egyáltalán nem egyszerű nekik. Ennek kapcsán a közlekedők megértését kérik.

A főpolgármester kabinetfőnöke már reagált is

Balogh Samu, Karácsony Gergely főpolgármestere válaszolt a felvetésre. Azt írta a közösségi oldalán, hogy az OMSZ kommunikációsát nem zavarta, amíg ott parkolósáv volt, Budapest első védett kerékpársávjai viszont valamiért igen.

Megoldást keresnek

Balogh Samu szerint a legfontosabb az életmentés és a közlekedés kapcsán is a biztonság. Kollégáit már kérte is, hogy lépjenek kapcsolatba az OMSZ munkatársával. A cél az, hogy közösen megoldást találjanak a kialakult helyzetre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu