Súlyos baleset történt csütörtök este a Pest megyei Solymáron: eddig ismeretlen okból felborult egy traktor. A szerencsétlen balesetben a gépjármű alá szorult a vezetője és a helyszínen életét vesztette.

Traktor alá szorult

Traktor alá szorult egy ember Solymáron csütörtök este. Az idős férfi életét vesztette. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset a Terstyánszky Ödön utcában történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni az életét

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: a helyszínre riasztott mentők egy idős férfit találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Felborult egy traktor

Tetejére borult egy traktor Győrújbarát térségében augusztus végén. Az első hírek arról szóltak, hogy egy ember a vezetőfülkébe szorult és a balesethez a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Beszorult a sofőr

A helyszínre több rendőr és tűzoltó is érkezett. A baleset után nemsokkal kiderült, hogy a traktor vezetője a vezetőfülke alá szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szüret közben történt a tragédia

A tragédia a szüret kezdetén történt. A szőlőben dolgozó munkások döbbenten álltak a szerencsétlenség előtt. Legjobb munkatársukat veszítették el.

Egy 26 éves férfi hunyt el

A traktort egy 26 éves férfi vezette, ő halt meg a helyszínen.  A rendőrségnél nincs folyamatban büntetőeljárás, tehát rendkívüli és nem munkahelyi balesetként kezelik az ügyet. A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, így arról bővebb információt nem adtak.

Munkahelyi balesetek

A mezőgazdaság, erdőgazdálkodás és halászat ágazatban változó a munkabalesetek aránya. Három éve 620 balesetet regisztráltak ebben a szektorban, közülük 11 lett halálos. Győr-Moson-Sopron Megyében az utóbbi években nem történt a mostanihoz hasonló halálos kimenetelű munkabaleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: 112press