Súlyos baleset történt csütörtök este a Pest megyei Solymáron: eddig ismeretlen okból felborult egy traktor. A szerencsétlen balesetben a gépjármű alá szorult a vezetője és a helyszínen életét vesztette.

Traktor alá szorult

Traktor alá szorult egy ember Solymáron csütörtök este. Az idős férfi életét vesztette. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset a Terstyánszky Ödön utcában történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni az életét

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: a helyszínre riasztott mentők egy idős férfit találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felborult egy traktor

Tetejére borult egy traktor Győrújbarát térségében augusztus végén. Az első hírek arról szóltak, hogy egy ember a vezetőfülkébe szorult és a balesethez a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Beszorult a sofőr

A helyszínre több rendőr és tűzoltó is érkezett. A baleset után nemsokkal kiderült, hogy a traktor vezetője a vezetőfülke alá szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szüret közben történt a tragédia

A tragédia a szüret kezdetén történt. A szőlőben dolgozó munkások döbbenten álltak a szerencsétlenség előtt. Legjobb munkatársukat veszítették el.

Egy 26 éves férfi hunyt el

A traktort egy 26 éves férfi vezette, ő halt meg a helyszínen.  A rendőrségnél nincs folyamatban büntetőeljárás, tehát rendkívüli és nem munkahelyi balesetként kezelik az ügyet. A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, így arról bővebb információt nem adtak.

Munkahelyi balesetek

A mezőgazdaság, erdőgazdálkodás és halászat ágazatban változó a munkabalesetek aránya. Három éve 620 balesetet regisztráltak ebben a szektorban, közülük 11 lett halálos. Győr-Moson-Sopron Megyében az utóbbi években nem történt a mostanihoz hasonló halálos kimenetelű munkabaleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: 112press