8 millió forintot talált egy buszon hagyott táskában a sofőr. A férfi a pénzt bevitte a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, a zsaruk segítségével a pénz visszajutott jogos tulajdonosához.

Pénzt talált a buszsofőr

A rendőrségre 2021. szeptember 1-én, a reggeli órákban tett bejelentést egy autóbusz-gépkocsivezető, hogy autóbuszának az átvizsgálásakor, annak jobb első ülésén három nejlontáskában nagyobb összegű készpénzt talált. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bevitte a rendőrségre

Mivel tudta, hogy a táskákat feltehetően egy utasa felejtette az autóbuszon, ezért a táskákat bevitte a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy a táskákban közel 8 millió forint volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Visszaadták a tulajdonosnak

A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a készpénz tulajdonosát, majd visszaadták neki a több millió forintot.

Automatában hagyott pénz

2019 szeptemberében egy hatodikos szegedi fiú a nagyapjával várakozott a veszprémi buszpályaudvaron, amikor észrevette, hogy valaki otthagyja a pénzét egy automatában, miután az kiadta.

Ez is érdekelhet

A rutin a közlekedés halála” – így közlekedj a magyar utakon, ha életben akarsz maradni

Bevitték a bankba

A nagyapa, akinek 108 ezer forint a nyugdíja, unokájára bízta a döntést, mit tegyenek, aki azt mondta, vigyék be egy szegedi bankba a pénzt, ő azt szeretné, ha a pénz visszajutna ahhoz, aki kivette.

Rohant a buszhoz

Később kiderült, hogy a férfinak, aki a pénzt eredetileg levette az automatából, indult a busza, ezért rohant annyira, hogy a pénzt elfelejtette magával vinni. Végül visszakapta a 100 ezer forintot.

Ez is érdekelhet

Traktor borult egy emberre Pest megyében, az idős férfi életét a mentők nem tudták megmenteni

Furcsán néztek a bankban

A nagyapa az eset után azt mondta, amikor bevitték a pénzt a bankba, nagyon furcsán néztek rájuk, azt mondták, ilyet nem nagyon szoktak tenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció