Egy 66 éves férfi halt meg abban a hétfői balesetben, amely Füzesabony és Szihalom között történt az M3-as autópályán. A munkásokat szállító kisbusz durrdefektet kapott, a férfi hátul ült, onnan zuhant ki a szélvédőn, méterekkel odébb találták meg.

Árokba borult a mikrobusz

Ahogy azt a Kékvillogó.hu is megírta, az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 118-as kilométerében – Szihalom közelében – 2023. május 29-én 11 óra 30 perc körül egy mikrobusz eddig tisztázatlan körülmények között árokba borult. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, illetve hárman megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni az életét

Kirepült a szélvédőn és szörnyethalt egy 66 éves férfi, amikor a kisbusz, amelyben utazott, árokba csapódott az M3-as autópályán. A tragédia hétfőn délelőtt történt Füzesabony és Szihalom között. Az öt munkás busza durrdefektet kapott, emiatt sodródtak le az útról.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopter is érkezett

Egy másik, életveszélyes sérüléseket szenvedett utast mentőhelikopterrel vittek kórházba, rajta kívül még ketten sérültek meg.

A hátsó ülésen ült

A 66 éves férfi a hátsó ülésen ült, az üvegen át repült ki a kisbuszból. Több méterrel távolabb találtak rá.

Győrfi Pál is nyilatkozott

„A balesethez mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottunk. Sajnos egy ember életét vesztette, nem lehetett újraéleszteni. Hárman sérültek még meg, őket helyszíni ellátás után traumatológiai osztályra szállítottuk.” – nyilatkozta a Tényeknek Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője.

Félpályás útlezárás volt

„A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. Kérjük a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét” – írta a baleset után a police.hu

Előállították a sofőrt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy elütött egy személyautó egy 83 éves kerékpárost Kiskunhalas térségében, a biciklis a helyszínen életét vesztette. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a 23 éves nőt előállítják a rendőrök.

A kerékpáros is hibázhat

Óriási hibát követett el egy kerékpáros Budapesten, a Szentendrei úton és még neki állt feljebb. Ráadásul nem egyedül ült a kerékpáron, hanem gyermeke is ott volt vele. Egy személygépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette a hátborzongató felvételt.

Kiment az autósok elé

Korábban a Kékvillogó.hu is megírta, hogy nem sokon múlott a minap egy baleset a 3. kerületben, a Szentendrei úton. A videón jól látszik, hogy a piros lámpánál álló autók zöldet kapnak, ami után egy – a Szentendrei úttal párhuzamosan közlekedő – kerékpáros úgy gondolta, hogy a gyalogátkelőre felhajtva – a kerékpárról nem leszállva – átteker az út túloldalára, keresztbe, a zöld jelzést kapó, 3 sávnyi autós előtt!

Észrevette a Toyotás

A bpiautosok.hu által közzétett videón jól látszik, hogy a belső sávban elinduló Toyota szerencsére időben észrevette a kerékpárost, és meg tudott állni.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu