A helyszínről származó információk szerint durrdefektet kapott az a román kisbusz, amelyik árokba borult az M3-as autópályán Szihalom közelében. A balesetben egy ember életét vesztette, egy súlyos és két könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Árokba borult a mikrobusz

Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 118-as kilométerében – Szihalom közelében – 2023. május 29-én 11 óra 30 perc körül egy mikrobusz eddig tisztázatlan körülmények között árokba borult. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, illetve hárman megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Félpályás útlezárás

A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszínelnek. Kérjük a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét – írta a police.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Előállították a sofőrt

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy elütött egy személyautó egy 83 éves kerékpárost Kiskunhalas térségében, a biciklis a helyszínen életét vesztette. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a 23 éves nőt előállítják a rendőrök. 

A kerékpáros is hibázhat

Óriási hibát követett el egy kerékpáros Budapesten, a Szentendrei úton és még neki állt feljebb. Ráadásul nem egyedül ült a kerékpáron, hanem gyermeke is ott volt vele. Egy személygépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette a hátborzongató felvételt.

Kiment az autósok elé

Korábban a Kékvillogó.hu is megírta, hogy nem sokon múlott a minap egy baleset a 3. kerületben, a Szentendrei úton. A videón jól látszik, hogy a piros lámpánál álló autók zöldet kapnak, ami után egy – a Szentendrei úttal párhuzamosan közlekedő – kerékpáros úgy gondolta, hogy a gyalogátkelőre felhajtva – a kerékpárról nem leszállva – átteker az út túloldalára, keresztbe, a zöld jelzést kapó, 3 sávnyi autós előtt!

Észrevette a Toyotás

A bpiautosok.hu által közzétett videón jól látszik, hogy a belső sávban elinduló Toyota szerencsére időben észrevette a kerékpárost, és meg tudott állni.

„Részvétem a gyereknek”

„Elsőre azt hittem, hogy egy gyerek is van a kerékpáron, másodjára már tudtam. Részvétem a gyereknek, hogy ilyen apukája van, remélem megéli a nagykorúságot. Viszont felmerül a kérdés, ha anyu és/vagy apu így közlekedik, akkor a gyerek vajon ezt örökli vagy eltanulja?” – írta egy hozzászóló reagálva a történtekre.

Fedélzeti kamera rögzítette az esetet

Azt nem lehet tudni, pontosan hol, de az M4-es autópályán történt az az eset, amit a mögöttük haladó kamion fedélzeti kamerája rögzített. Egy Suzuki Swift sofőrje a záróvonalon keresztül előzte meg a kamiont, majd szándékosan belehajtott az előtte – szabályosan – közlekedő autóba. 

Hárman üvöltöttek egymással

A sértett sofőr egyből kiugrott a kocsijából. A Suzukis azonban csak az autójából osztotta az észt, míg a kamionos is bekapcsolódott a vitába. – írta a portál A két személyautó vezetője egyszer csak megindult egymás felé. Talán egy komoly verekedés is lehetett volna belőle, ha a kamion pilótája nem figyelmezteti mindkettőjüket, hogy a fedélzeti kamerája mindent rögzít. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Illusztráció