Vasárnap egy 16. kerületi családi házban találták holtan az ott lakó 80 éves férfit. A nyomozás során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A feltételezett elkövetőt gyorsan beazonosították és egy 25 éves nő ellen emberölés bűntett gyanúja miatt körözést adtak ki.

A 16. kerületben történt az eset

A police.hu cikke szerint a 16. kerületi Lobbanó utcában, egy családi házban 2023. május 28-án 17 óra 50 perc körül holtan találtak egy ott lakó 80 éves férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Idegenkezűség gyanúja

A helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

25 éves nőt keresnek

A 25 éves R. Dzsenifer ellen emberölés bűntett gyanúja miatt körözést adtak ki. Az elkövető felkutatása folyamatban van.

Saját magát adta fel a gyilkos

A Kékvillogó is megírta, hogy május 19-é reggel egy idős férfi sétált be a Mosonmagyaróvári Rendőr-kapitányságra, azzal az indokkal, hogy az éjszaka folyamán megölte feleségét. Az egyenruhások a helyszínre érve megtalálták az asszony holttestét

„Megöltem a feleségemet”

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon május 19-én 8 óra 30 perc körül megjelent egy 67 éves helyi férfi, aki elmondta, hogy előző napon, az esti órákban a Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utcában lévő otthonukban megölte feleségét.

Megtalálták a holttestet

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megtalálták a 67 éves asszony holttestét.

Eljárás indult

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított – írja a police.hu.

Apja vadászpuskájával gyilkolt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a barátja ölhetett meg egy tajvani lányt Szegeden. Friss információk szerint az informatikával foglalkozó férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a lányt, majd magával is végzett. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombat hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt.

Csendes lány volt

„Egy egyetemista kislány volt, nagyon kedves, angolul tudott csak. Nagyon csendes volt, csak ritkán találkoztunk” – mondta a lányról az egyik szomszéd, aki hozzátette, hogy a férfit korábban soha nem látták a környéken.

Különös hangra ébredtek a szomszédok

„Szombat reggel, fél 7-háromnegyed 7 körül hallottunk öt különös, tompa puffanást. Olyan hang volt mintha egy szőnyeget porolnának” – mondta a férfi, aki úgy gondolta, hogy a gyilkos lövéseket hallhatta, ám információk szerint a pár akkor már rég halott volt. A szomszéd így feltehetően a rendőri helyszínelés zajaira ébredhetett fel.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu