Kórházba szállítását követően vesztette életét az a férfi, akit a szomszédja bántalmazott Tatabányán. A két férfi a közös italozásuk során, még március 27 -én szólalkozott össze a házuk udvarán.

Összevesztek

Közös italozás után robbant ki a vita a két férfi közt, akik a házuk udvarán vesztek össze Tatabányán 2021. március 27-én, este. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Tatabányán durvult el a vita

Megverte szomszédját

A vitájuk tettlegességig fajult. A 40 éves K. Kálmán előbb ököllel, majd egy fejsze nyelével esett neki a szomszédjának, akit a kiérkező mentők kórházba szállítottak.

Lecsukták a támadót

A helyszínre érkező tatabányai rendőrök elfogták és őrizetbe vették az elkövetőt, akinek a letartóztatását azóta a bíróság el is rendelte.

Elvitte az autóját

A nyomozás során a rendőrök kiderítették, hogy a két férfi azon veszett össze az italozásuk ideje alatt, hogy az áldozat az este folyamán engedély nélkül vitte el egy körre a támadó autóját, majd azt közlekedése során összetörte.

Nem élte túl

Az összevert férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe, ezért K. Kálmán ellen halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást a rendőrségen. A tettest április 20-án gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Egy ónodi férfi az élettársát verte össze

Mint beszámoltunk róla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 27 éves ónodi férfival szemben emelt vádat, mivel az elkövető egy ballagás után összeverte az élettársát. Az eljárás során a férfi beismerte, volt, hogy veszekedett az élettársával, de azt tagadta, hogy bántalmazta volna.

Nem volt már boldog a kapcsolat

2018-ban a férfi és a nő kapcsolata megromlott, mert a férfi túl sokat féltékenykedett a barátnőjére. 2019. június közepén mindketten elmentek egy ballagásra, azonban a rendezvényen összevesztek, ami után a nő fogta magát, és egyedül hazament.

Megverte

Ezt követően a férfi is hazament, majd rögtön a barátnőjének esett:  lehúzta az ágyról, fején és testfelületén többször ököllel megütötte. A bántalmazás és a nő durva sérülései miatt az ügyészség öt év börtönt és öt év közügyektől eltiltást kért a férfira. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke