Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a 27 éves ónodi férfival szemben, aki az öklével brutális ütéseket mért a párjára 2019 júniusában Ónodon. Az eljárás során a férfi beismerte, volt, hogy veszekedett az élettársával, de azt tagadta, hogy bántalmazta volna.

Családi házban éltek

Az ügyészség szerint a férfi az élettársával és annak előző kapcsolatából született két kiskorú gyermekével lakott együtt Ónodon, egy családi házban, albérletben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ónodon laktak együtt

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megromlott a kapcsolatuk

2018-ban a férfi és a nő kapcsolata megromlott, mivel a férfi túl sokszor volt a nőjére féltékeny. 2019. június közepén egy ballagásra voltak hivatalosak mindketten, de a rendezvényen összevesztek, és emiatt a nő egyedül ment haza az albérletükbe, ahol magára zárta az ajtót és lefeküdt aludni.

Betörte az ajtót

Mivel a később hazaérkező férfi nem tudott bemenni a lakásba, ezért betörte a bejárati ajtót, majd azonnal a barátnőjének esett. Bántalmazni kezdte, lehúzta az ágyról, fején és testfelületén többször ököllel megütötte.

Elszörnyedtek a nő sérülésein

Másnap a nő egyik ismerőse észrevette a sérüléseket, amelyeket gyorsan lefotózott a telefonjával, hogy a képeket elküldje az áldozat nővérének, aki rendőri segítséget kért. Az intézkedés során a nőt kórházba szállították.

Életveszélyben volt

A nyomozási adatok szerint az összevert nő a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló, lágyrész zúzódásokat szenvedett, de ezek mellett 8 napon túli gyógytartamú közvetlenül életveszélyes koponyaűri vérzés sérülést is elszenvedett.

Azt mondta, bulizni ment

Jogg Zsolt, a Borsod Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a férfi elismerte, hogy összeveszett a párjával a ballagáson, de azt nem volt hajlandó elfogadni, hogy megverte az élettársát. Azt mondta, hogy haza sem ment aznap éjjel, és Tiszaújvárosban bulizott.

Ez is érdekelhet

Börtönt indítványoztak

A Borsod megyei főügyészség öt év börtönt és öt év közügyektől eltiltást kért a férfira arra az esetre, ha a férfi már az előkészítő ülésén beismerné a bűncselekmény elkövetését, és lemondana a tárgyaláshoz való jogáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke