A nyomozók négy jászapáti férfit hallgattak ki gyanúsítottként, mivel a feltételezett elkövetők rátámadtak egy apára és lányára a házuk udvarán. A támadók egy gumilövedékes pisztollyal lábon is lőtték a férfit és a lányát, akiket később kórházba szállítottak.

Megálltak a házuk előtt

A rendőrség tájékoztatása szerint egy jászapáti lakos tett bejelentést a rendőrségen, mivel április 17-én, késő délután egy autó állt meg a házuk előtt, amelyből négy férfi szállt ki, akik szidalmazni kezdték őt és a családját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jászapátinál történt az eset

Fegyverrel támadtak

A fenyegetések után a férfiak bementek a ház udvarára, majd a férfit és a lányát lábon lőtték egy gumilövedékes pisztollyal, ami után távoztak. A sérült apa mentőt hívott, majd kórházba szállították őket. Az elsődleges orvosi vélemény szerint mind a ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

Jó nagy golyóval lőtték lábon őket

Fotó: Police.hu

Elfogták a támadókat

A rendőrök a bejelentést követően azonnal intézkedtek, aminek köszönhetően elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre a négy jászapáti férfit, akiket ezután gyanúsítottként kihallgattak.

Ezekkel a lövedékekkel lőttek

Fotó: Police.hu

Megtalálták a fegyvert

Ezt követően az egyenruhások házkutatást tartottak, és az egyiküknél megtalálták a forgótáras gumilövedékes gáz-riasztó pisztolyt. Ezt a hozzátartozó lövedékekkel együtt lefoglalták.

Megtévesztésig hasonlít az eredeti pisztolyokhoz

Fotó: Police.hu

Eljárást indítottak

A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke