Vasárnap, kora délután verekedésig fajult a csepeli buszon egy balhé, ami történetesen a maszkhasználat miatt tört ki. A verekedés a támadó elfutott a helyszínről, míg az áldozathoz mentőt és rendőrt hívtak.

A 148-ason balhéztak

Vasárnap dél körül, egész pontosan 12:38-kor a 148-as busz beállt a papírgyári megállóhelyre, és várta, hogy felszálljanak az utasok. Ekkor azonban összeszólalkozott az egyik buszon lévő utas az egyik felszállóval, ugyanis az új utas szabálytalanul vette fel a maszkot – írja a Csepel.info.

A papírgyárnál vitatkoztak össze

Elfajult a vita

A maszk miatt gyorsan fokozódott a helyzet: előbb káromkodásba, majd bántalmazásba fordult a vita. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Közbeszólt a buszsofőr

A vitázó feleket a buszvezető csitította, majd megmondta nekik, hogy fejezzék be a verekedést és szálljanak le, mert addig nem tud tovább menni a busz.

Elfutott a támadó

Ezután a verekedést kezdeményező férfi lepattant a járműről, és futva távozott Pesterzsébet felé. A felszálló utashoz végül mentőt és rendőrt hívtak.

Pótolni kellett a buszt

A verekedés miatt pótolni kellett a NAY306 forgalmi rendszámú autóbuszt a BKK Futár szerint.

Turán egy buszmegállóban raboltak ki egy nőt

Mint korábban beszámoltunk róla, Turán a zsámbéki úti buszmegállóban egy 28 éves nő várta a buszt, amikor egy romos épületből előbukkant egy férfi késsel a kezében, majd arra kényszerítette az áldozatot, hogy adja át neki az értékeit.

Kinyomozták az ügyet

A bejelentést követően a rendőrök felkutatták az elkövetőt, akit egy órán belül el is fogtak. A házkutatás során az egyenruhások megtalálták nála a kést és a rabolt pénzt is, ezért az elkövetőt végül elfogták.

Őrizetbe vették

A gödöllői nyomozók a 20 éves Sz. Jánost felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció