Borzalom, amit a Veszprém megyei családnak át kell élnie. A 25 éves kismama ugyanis elkapta a koronavírus fertőzést, s bár kisfiának még életet tudott adni, látni már sohasem láthatta őt, ugyanis az anyukának a szülést követően rohamosan romlani kezdett az állapota, végül pedig belehalt a betegség szövődményeibe.

Elkapta a koroanvírust

A tragikus esetről a veol.hu számolt be, mint írják Dóri elkapta a koronavírus fertőzést, ezt követően világra hozta a kisfiát, ám a picit már sohasem tarthatta a karjaiban. A gáyszoló férj, Zsolt most igyekszik helyt állni, annak érdekében, hogy a félráván maradt gyermekeinek mindent meg tudjon adni. A párnak ugyanis a most született kisfiún túl, már volt egy másfél éves kislánya, Zorka. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így ismerkedett meg a pár

A portálnak megszólalt az összetört férj, Mihajlov Zsolt, aki elmesélte megismerkedésük történetét is: „A barátaink révén ismerkedtünk össze egy lakodalomban, amikor én még külföldön dolgoztam. Eleinte jórészt távkapcsolat volt a miénk. Az interneten keresztül sokat beszélgettünk, így alaposabban megismertük egymást, mintha gyakrabban randizhatunk. Hamar úgy éreztük, közös az utunk, együtt lehetünk boldogok. Idén májusban lett volna a harmadik házassági évfordulónk. Ezt már Dóri nem érhette meg” – mondta a Veolnak a megtört férfi.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Csonka család

A férfi a portálnak arról is beszélt, hogy ő maga csonka családban nőtt fel, éppen ezért azt szerette volna, hogy a gyermekeinek ne így kelljen. „Hosszútávú terveink voltak, de nem vágytunk sok mindenre. Egy fiút és egy kislányt szerettünk volna és úgy tűnt, minden jól alakul. Az esküvőnket követő évben megszületett Zorka. Aztán jött a Covid, a járvány. Tudom, most arra gondolnak, miért nem védekeztünk minden lehető módon. Én már a harmadik oltást is megkaptam. A családunkban mindenki hasonlóképp kérte a vakcinát. A feleségem szintén regisztrált, már időpontja is volt az oltásra, amikor kiderült: várandós. Tartott tőle, hogy a magzatának árt, de mindenképp be akarta adatni magának, amint túljut a szülésen. Nem így alakult” – árulta el Zsolt a lapnak.

Az év utolsó előtti napján hunyt el

Zsolt azt is elmondta, Dóri már december 3-án éjjel nagyon rosszul volt, nem tudott aludni, a férfi ekkor éppen munkában volt, az anyósa értesítette róla, hogy a felesége állapota romlik. ” Délelőtt hazasiettem és bevittem a kórházba a sürgősségire. Akkor már fulladt, nyolc hónapos kismamaként. Végül bent tartották. Este kilencre derült ki, hogy kétoldali tüdőgyulladás a diagnózis. Amikor nőgyógyász is megvizsgálta, azonnali császármetszés mellett döntött. A feleségemet hétfőn elszállították a budapesti Semmelweis klinikára. December 6-án este hét óra ötven perckor született meg Benett. Én egy közeli parkolóban az autómban várakoztam és ajándéknak érezhettem volna, hogy a kisfiunkról elmondhatták: egészséges. Ám az édesanyja kisebb agyvérzést kapott, leálltak a szervei, a lépét eltávolították. Fokozatosan romlott az állapota. Végig altatásban, lélegeztetőgépen tartották. Az év utolsó előtti napján hunyt el. Már nem láthatta a kisbabáját.” – mondta el a tragikus részleteket a férfi, aki hozzátette: a jelenleg mindig előtte álló napon próbál túlleni, miközben folyamatosan csak a gyermekei érdekeit tartja a szeme előtt.

Ez is érdekelhet:

Nagyon hiányzik neki Dóri

„Mondják, hogy legyek erős, tartsak ki, de nem megy. Ezt nem lehet feldolgozni. Zorkának nagyon hiányzik az édesanyja. Minden hajnalban sír érte, olyankor egyedül vigasztalom. Feszült, ingerült, nehéz lefoglalni, pedig igyekszünk megoldani, hogy legyen társasága, a játékra alkalma”– mondta Zsolt, aki most a két gyermekkel a húgánál lakik.

Összefogás

A családnak jelen pillanatban a megélhetése sem megoldott, ugyanis Zsolt a két pici mellett nem tud munkába járni, így a lakásfelújítást is félbe kellett hagyja. A családért most számos helybeli összefogott az önkormányzattal, hogy legalább anyagilag segíthessék a félárván maradt kicsiket és az apukájukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik