Halálos kimenetelű munkahelyi baleset történt csütörtökön a Fejér megyei Kincsesbányán, egy szennyvíztisztító telepen. A rendőrség szerint egy férfit szabadítottak ki az aknából, akinek életét már nem tudták megmenteni. Két ember kórházba vittek.

Szennyvízaknába esett

Szerda délelőtt érkezett a bejelentés a rendőrségre arról, hogy Kincsesbányán, a Vaskapu utcában lévő szennyvízátemelő telepen egy fehérvárcsurgói lakos munkavégzés közben a szennyvízaknába esett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a férfi

A katasztrófavédelem munkatársai a férfit kiszabadították az aknából, majd a mentők a helyszínen sajnos már csak a halál beálltát állapíthatták meg. A helyiek úgy tudják, valamilyen gázok szabadultak ki, ez okozhatta a tragédiát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két embert vittek kórházba

A helyszínen tartózkodott az elhunyt további két kollégája is, akiket a mentők kórházba szállítottak. Az eset kapcsán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Halálos baleset Dunavarsányban

Halálos baleset történt szerda reggel a dunavarsányi kavicsbányánál – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t. Egy rakodás alatt lévő sóderszállító – még tisztázatlan körülmények között – rágurult a vezetőjére. A férfi a helyszínen életét vesztette.

Baleset Solymáron

Súlyos baleset történt 2021 szeptemberében a Pest megyei Solymáron. Ismeretlen okból felborult egy traktor. A szerencsétlen balesetben a gépjármű alá szorult a vezetője és a helyszínen életét vesztette.

Felborult egy traktor

Tetejére borult egy traktor Győrújbarát térségében szintén tavaly augusztus végén. Az első hírek arról szóltak, hogy egy ember a vezetőfülkébe szorult és a balesethez a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Beszorult a sofőr

A helyszínre több rendőr és tűzoltó is érkezett. A baleset után nemsokkal kiderült, hogy a traktor vezetője a vezetőfülke alá szorult és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szüret közben történt a tragédia

A tragédia a szüret kezdetén történt. A szőlőben dolgozó munkások döbbenten álltak a szerencsétlenség előtt. Azt mondták, a legjobb munkatársukat veszítették el.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció