Szerencsére nem történt nagyobb baj, amikor három autó ütközött egymásnak a hajdúsági város közelében. Egy ember azonban könnyebb sérüléseket szenvedett.

Több jármű ment egymásnak

A baleset szombaton nem sokkal negyed 10 előtt történt Berettyóújfalu közelében a  42-es számú főút 40-es kilométerszelvényében.  Itt eddig tisztázatlan okokból három autó karambolozott. A balesetben egy ember könnyebben megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt található Berettyóújfalu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Heten utaztak az érintett autókban

Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés ideje alatt félpályás útlezárás van érvényben. A Katasztrófavédelem közlése szerint összesen heten utaztak a járművekben, amelyeket a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanítanak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett végzik a beavatkozást.

A megyében egy másik balesethez is menniük kellett a tűzoltóknak

Az M35-ös autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Hajdúböszörmény térségében, a Budapest felé vezető irányban egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek ki a forgalmi akadályt okozó járművek balesetéhez, valamint a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók és a társhatóság is elindult a helyszínre.

Óvatosságot kér a rendőrség

A hatóságok arra kérnek mindenkit, hogy fokozott figyelemmel vezessenek az érintett útszakaszon. Általános jelleggel pedig mindenkit arra bíztatnak, tartsák be a közlekedési szabályokat. Ez nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

Sötétedik az idő, és csapadékosabbá válik az időjárás

Ősszel, illetve a tél közeledtével ráadásul egyre többet kell sötétben, szürkületben közlekedni, illetve gyakrabban lesz esős, ködös az idő. A járművezetőknek alkalmazkodniuk kell a változó útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz, s akkor is közlekedjünk lassabban, ha olyanok az útviszonyok.

Tiszta ügynek tűnik

Itt szerencsére a történet minden szereplője ismert volt elsőre – nem úgy, mint abban az esetben, amelyről mi is beszámoltunk. október 30-án délután négy óra körül egy személygépkocsi közlekedett a 47-es számú főúton, Berettyóújfalu felől Derecske irányába. Azonban egy félresikerült előzés miatt az egyik autó az árokban kötött ki.

Lelépett a vétkes sofőr

Az ismeretlen személygépkocsi sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A közlekedési balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint hárman szenvedtek könnyű sérülést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk illusztráció.)