Több szülő is feljelentést tett a rendőrségen, mert nagyon durván megalázták és bántalmazták az általános iskolás gyerekeiket az iskolatársaik Budapesten, a 16. kerületben.

Videó is készült

Az elkövetők ráadásul videóra is vették társaik megalázását, a felvételeket pedig a közösségi oldalakon is megoszthatták. Az ügy miatt több szülő is feljelentést tett a rendőrségen.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban a következőt közölte a 24.hu-nak. „Négy szülő tett feljelentést november másodikán a BRFK 16. Kerületi Rendőrkapitányságon, mert a 13–14 éves gyermekeiket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik, akik a cselekmények egy részéről mobiltelefonnal felvételt is készítettek”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem volt sérült

Az egyik bántalmazott iskolás sem szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést, a kerületi rendőrség pedig haladéktalanul elrendelte a nyomozást.

Gázpisztolyt használt

„A rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, egy 13 éves fiút, aki a sértettek iskolatársa. Az elkövetéshez használt gázpisztolyt, valamint a felvételek készítéséhez feltehetően használt mobiltelefont lefoglalták”

Nyomoz a rendőrség

Az esetek nem az oktatási intézményben, hanem közterületen történtek a bűncselekmények. Emellett kiderült az is, hogy az eddigi adatok alapján nem merült fel közösségi médiás kihívásra utaló adat. A rendőrség kényszerítés, zaklatás és garázdaság gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben.

Vonat elé ugrott

Egy hete írta meg a Kékvillogó.hu, hogy meghalt az a fiatal fiú, aki nyílt pályán lépett a vonat elé Sümeg külterületén. nem messze a Táncsics utcai vasúti átjárótól. A Mávinform tájékoztatása szerint az Ukkról 17:47-kor Tapolcára elindult személyvonat (9643) Sümegnél elgázolt egy embert. 

Durva felvételek

Nemrég videók kerültek fel az internetre arról, ahogy diáktársai bántják és megalázzák a 16 éves sümegi fiút, aki nem sokkal később vonat elé ugrott és meghalt. A felvételeken látszik, ahogy hárman utánamennek, folyamatosan rugdossák és kinevetik.

A zaklatók bujkáltak

A sümegiek szerint Pisti nem bírta tovább elviselni, hogy a súlya miatt csúfolták. Óriási a felháborodás, a zaklatók napokig bujkáltak, mert gyűlölködő üzenetekkel árasztják el őket az interneten.

Csúfolták a fiút

Azonnal kiderült, a fiút diáktársai hajszolhatták a halálba. Egy négy-öt fős társaság rendszeresen zaklatta Pistit a testalkata miatt, Big Macnek és „padhajlítónak” csúfolták.

Megszólalt a zaklató

Most megszólalt az egyik zaklató fiú, aki a nyilvánosságra került videón elgáncsolta a 16 éves középiskolást. Azt mondta: valóban bántották Pistit, de szerinte ez egy oda-vissza működő „adok-kapok” volt az iskolatársak között.

Fogadásból verekedtek

A gáncsoló diák egy videót is mutatott, amin az látszik, ahogy az elhunyt Pisti is pofozkodik játékból. Azt mondta, a most nyilvánosságra került felvétel már régebbi, egy éve készült, amikor fogadásból ütötték, rugdosták egymást. Ebben az ügyben is nyomoz a rendőrség.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BPK montázs