Az eddigi információk szerint egy munkásokat szállító buszról leszálló utas, egy 60 éves dombóvári nő vesztette életét ismeretlen körülmények között Nagymányokon egy üzem előtti területen.

Hajnali bejelentés

Balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre február 28-án nem sokkal reggel öt óra után – írja a police.hu közleményében. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leszállt és életét vesztette

Az eddigi információk szerint egy munkásokat szállító buszról leszálló utas, egy 60 éves dombóvári nő vesztette életét ismeretlen körülmények között Nagymányokon egy üzem előtti területen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hosszú helyszínelés

A rendőrök órákon át helyszíneltek, és megpróbálják rekonstruálni, mi történt a tragikus reggelen.

Halálos munkahelyi baleset

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy életét vesztette egy 54 éves férfi, amikor munkahelyi balesetet szenvedett a kaposvári cukorgyárban.

Kamionnal a cukorgyárban

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának hétfő délutáni tájékoztatása szerint még pénteken reggel 6 óra 30 perckor egy kamionos közlekedett Kaposváron, a cukorgyár területén.  

Tehervonat elé hajtott

A sofőr az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” és a vasúti átjáró kezdete jelzőtáblák ellenére megállás nélkül behajtott a vasúti pályán tolató tehervonat elé és összeütköztek.

Mindkét lába roncsolódott

A balesetben a tehervagonon álló, tolatásvezető férfi a járművek közé szorult, a sonline.hu értesülései szerint mindkét lába roncsolódott.

Másnap elhunyt

A férfi életét a gondos ápolás ellenére sem sikerült megmenteni. Olyan súlyosan megsérült, hogy másnap életét vesztette a kórházban.

Bűncselekmény miatt nyomoznak

Az ügyben a kaposvári rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást.

Két hét, két halál

A Kékvillogó.hu írt arról a közelmúltban, hogy két héten belül két halálos baleset történt az iváncsai akkumulátorgyár építése közben. Előbb egy targoncás gázolás miatt mentek ki a helyszínre a mentők és a rendőrök, majd egy dél-koreai munkás zuhant le, miközben kábelezett. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a halálos baleset helyszíne. Fotó: police.hu