Szerencsésnek mondható, akinek volt már dolga valamilyen Uriage termékkel. Az Uriage Bariéderm kozmetikai készítményeket az érzékeny bőr gyengéd ápolására fejlesztették ki. A termékek összetevőinek alapját a francia Alpokban 75 éven keresztül csordogáló termálvíz jelenti. Ezt a csúcstechnológiájú bőrápolást arra fejlesztették, hogy minden körülmények között óvja a bőr egészségét. A híres francia márka a termálvíz előnyös tulajdonságait aktív hatóanyagokkal kombinálja, a termékek széles palettáját kínálja a forgalmazó patikák polcain.

Az Uriage Bariéderm termékei innovatív készítmények, melyek minősége a legszigorúbb előírásoknak felel meg. 

Az Uriage termálvíz 75 éven át szivárog az Alpok kőzetein, és ahogy az évszakok váltakoznak, a gyógyhatású víz egyre gazdagabb lesz ásványi anyagokban és nyomelemekben.

A bőrünk legfelső rétege és egy vízzáró réteg a bőr barrier vagyis gát. A jótékony hatású Uriage víz nyugtatja, hidratálja a bőrt és helyreállítja a bőr barriert

A márka termékei ezt a nagyszerű, gazdag és tápláló termálvizet tartalmazzák, tökéletes összhangot teremtve a bőrrel.

Az Uriage márkáról röviden

Az Uriage Dermatológiai Laboratórium több, mint 30 éve, 1992 óta használja a speciális termálvíz előnyös tulajdonságait szakértő bőrgyógyászati termékeihez, hogy mindenki számára komplex és hatékony bőrápolást nyújthasson. Ma már több, mint 70 országban elérhetőek a márka termékei, Magyarországon 10 éve. 

Az Uriage minden bőrtípus számára gyárt dermokozmetikumokat. A márka nevét egy termálforrásról és vízkitermelési üdülőhelyről kapta. A termékekben lévő termálvíz biztosítja, hogy minden bőrtípuson biztonságosan alkalmazhatóak. 

Melyek a legkelendőbb termékei a márkának?

Az Uriage márka kínálata igazán széles körben lefedi a bőrproblémákkal kapcsolatos igényeket.

Száraz, extra száraz, érzékeny vagy rozaecás, zsíros, aknés, dehidratált bőrre, ráncokra és más bőrpanaszokra a mindennapos bőrápoláshoz kínálhatékony termékeket. Már a babaápolási készítmények is elérhetőek, a picik érzékeny bőrének maximális védelmét szem előtt tartva!

A márka egyik legkedveltebb terméke a bőrsérülésekre, bőr irritációkra ajánlott kenőcs.  A szabadalmaztatott komplex láthatatlan védőréteget képezve óvja a sérült bőrfelületet, segíti a seb tisztulását. Antimikrobális hatása gátolja az irritációt okozó mikroorganizmusok szaporodását is.

Nagy népszerűségnek örvend az Uriage mosakodógél is, mely egy habzó tisztálkodószer a bőr kíméletes tisztításához és felülfertőzések megelőzésére. Csecsemők, gyerekek, felnőttek is bátran használhatják a test bármely részén, akár samponként is.

Uriage Bariéderm ajakápoló

Talán az ajakápoló az, ami minden hölgy táskájában, autójában előfordul, sőt a férfiak is szívesen használják, főleg hidegben, télen. 

Az Uriage Bariéderm ajakápoló nemcsak nyugtatja és védi az ajkakat a káros hatásokkal szemben, de regenerál és helyreállít. Shea vaj és borágó olajtartalma hidratálja, tápanyagokkal látja el az érzékeny ajkakat, hogy azok ne csak esztétikusak, de egészségesek is legyenek!

Uriage Bariéderm kézkrém

A kézkrémek legalább annyira fontosak, mint a folyékony szappanok. Míg utóbbinak a kezek szennyeződésektől való megtisztítása a funkciója, az előbbi feladata táplálni, regenerálni a dolgos, szomjazó kezeket.

Az Uriage Bariéderm kézkrém egy finoman illatosított ápoló krém, mely nem zsíros és az Uriage termálvíz minden erejét magában hordozza. Hidratálja, nyugtatja a kezeket, erősíti a bőr barriert és antioxidáns tulajdonsággal is bír. A száraz, kimerült bőrt rugalmassá, puhává, komfortossá teszi, sőt a körmeinket is erősíti.

A méltán népszerű márka dermokozmetikai készítményei számos bőrproblémára és a bőrápolás teljes folyamatára kínálnak alternatívát. Biztos lehetsz benne, ha bármit is kipróbálsz az Uriage Bariéderm termékekből, nem fogsz csalódni, sőt te is elkötelezett rajongója leszel!

Termékkategória-jelölés: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Forgalmazó: Cremax Kft. – 1183 Budapest, Csörötnek utca 11.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.