A fenti képen látható fiatal férfi úgy gondolta teljesen rendben van, ha a liftbe beszálló lányoknak megmutatja becses szervét. A tinilányok nem ijedtek meg, lábbal rugdosták ki a szemétládát a liftből. A jelenetet egy kamera is látta, most a rendőrség nyilvánosságra hozta a felvételt, hátha valaki felismeri a férfit. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Ragadozó a lépcsőházban

Négy tinilány egy 10. kerületi, kőbányai társasházban várta a liftet. Közben a lépcsőházba bement utánuk egy 28 év körüli férfi, aki vélhetően kifigyelte őket, mert ragadozóként, magabiztosan közelítette meg a prédáit, a lányokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megkezdődik az akció

A rendőrségi videón jól látszik, hogy a lányok beszállnak a liftbe, közben a férfi úgy tesz, mintha udvariasan megvárná őket, mert ő is itt lakik, vagy valakihez érkezett. Amikor a lányok már a liftben vannak, a férfi elállja az ajtót és megkezdődik az akció.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ocsmányság a liftajtóban

A sportruhás férfi megáll a liftajtóban, úgy tesz, mintha a liftbe akarna könnyíteni magán, de látszik, hogy más terve van. Becses szervét veszi elő és megmutatja azt a liftbe beszorult lányoknak. 

Becses szervét mutogatta

Az is jól látszik a felvételen, hogy a férfi az elővett csecsebecséjét nem csak mutogatja, hanem fel is kínálja. Úgy beszél, hogy közben fogja a becses testrészét a kezében. Egy valamivel azonban nem számolt a férfi.

Kirugdosták a liftből

A csajok nem ijedtek meg. Megpróbálták kilökdösni a liftből, az egyik lány lábbal rúgja ki a férfit a liftből. A felvételen nem hallatszik hang, azonban, hogy a férfi támadóan lép fel, dulakodni kezdett a lányokkal.

Belerúgtak a féltett testrészébe

A lányok ügyesek voltak, az egyik a lábát nekifeszítette a támadó becses testrészének, ettől vélhetően csökkent az érdeklődése a férfinek, gyorsan felrántotta a sportnadrágját és eliszkolt a helyszínről.

Mindent látott a kamera

Szerencsére a jelenetet egy térfigyelő kamera rögzítette és a szemétláda támadó minden mozdulata, sőt az arca is jól látszik. Az eset még októberben történt, a rendőrség most hozta nyilvánosságra a felvételt, hátha valaki felismeri a férfit.

Nem először csinálhatott ilyent

A felvétel alapján valószínűsíthető, hogy a férfi nem először csinált ilyent. Láthatóan nincs zavarban, pontosan tudja mit tesz és azt is tudja kiket kell kifigyelni, azok mikor vannak szorult helyzetben. 

Börtönben a helye

Az ilyen szemétládákra mondják, hogy igazi ragadozók, akiknek börtönben a helyük. Az alábbi videót elnézve a lányok szülei egész biztosan olyat kívánnak ennek a férfinek, amit talán maguk is megbánnának. Mi úgy tudunk segíteni a szülőknek, az érintett lányoknak és persze a rendőrségnek, hogy minél többen megosztjuk a férfi fotóját, hogy egy életre elmenjen a kedve az ilyen akcióktól és senki mással ne tehessen ilyent.

Ha felismered szólj a rendőrségnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a rendőrség videója

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából