Lopás miatt emelt vádat az ügyészség egy nővel szemben, aki egy tatabányai üzletben öt üveg szeszes italt rejtett a táskájába, azonban a biztonsági személyzet tetten érte a tolvajt. A gátlástalan lopásról videó is készült, melyet a cikk alján nézhetsz meg.

Italt akart lopni

Az ügyészségi vádirat szerint a tolvaj azzal a szándékkal ment be egy tatabányai üzletbe, hogy onnan alkoholos italokat lopjon magának. A tervét jól előkészítette, az italokat sikerült is leemelnie a polcról, azonban kifelé menet a biztonsági személyzet megállította a nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Tatabányai üzletből lopott

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem sietett

Az ügyészség megállapítása szerint a nő másfél órán keresztül vásárolt az áruházban, majd amikor az alkoholos italok részlegéhez ért, öt üveg, csipogóval ellátott whiskeyt a bevásárlókocsiba helyezett. Ez alatt a lopott termékeket eltakarta, és átment az üzlet egy másik részlegéhez.

Leszedte a csipogót

Ezt követően a nő eltávolította az üvegekről az áruvédelmi eszközöket, majd a szeszes italokat elrejtette a táskájába. Ámde a rejtegetés nem járt sok sikerrel, mert az áruház vagyonőre észrevette a lopást, és megvárta, amíg a nő a kasszához ért.

Nem fizetett az italokért

Miután a nő a kasszához ért, kifizette a bevásárlókocsijában lévő termékeket, majd a táskájában lapuló whiskey-s üvegekkel távozni akart. Ekkor odalépett hozzá a biztonsági őr.

Megtérült a kár

Mivel a nő a biztonsági személyzet felszólítására elővette a táskájából az italokat, így a lopással okozott kár megtérült. A nő összesen 53.195 forintnyi whiskeyt akart ellopni.

Ez is érdekelhet

Közmunka lehet a büntetése

A tatabányai rendőrök nyomozását követően az ügyészség most azt indítványozta, hogy a nőt tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben, ítéljék közmunkára. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A lopásról videó készült

Kiemelt kép: Részlet azt ügyészség videójából