Soha nem fogja megérteni férje tettét az a nő, aki két lányát gyászolja az aszódikettős gyilkosság után. A lányok az apjuknál voltak láthatáson, álmukban ölte meg őket a nó volt férfje. A férfi tette után vonat elő vetette magát, de jelenleg életben van.

Tanárnő

A tanárnőként dolgozik az az asszony, aki két lányát is elvesztette az aszódi gyilkosságban. A közösségi médiában írt a gyászoló édesanya az érzéseiről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Imádkozott

Köszönöm szépen mindenkinek, aki jó szívvel volt a két gyermekem felé. Köszönöm szépen, hogy együtt éreztek most velem. Tegnap sokat imádkoztam. Három gyertyát gyújtottam – írta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A volt férjéért is

Egyet Júlia lányáért, egyet Tímea lányáért, egyet pedig férjéért, Tamásért, akinek a tettét soha nem fogja megérteni – olvasható a Borsban.

Isten előtt vannak a lányok

Megbocsátottam mindent neki. Mert nem lehet az életet haraggal és lelki terhekkel élni. Hiszem hogy a lányaim a tengernyi szenvedésük után ott vannak az Úr Jézus színe előtt.

Fotó a helyszínen

MTI/Mihádák Zoltán

Önpusztító élet

Eddig is drága volt számomra az élet, most is. Minden napom ajándék és tengernyi öröm. Nem a halál a fájdalom, hanem a buta önző szeretetlen önpusztító élet – tette hozzá.

Az apa életben van

A 46 éves férfit az öngyilkossági kísérlet után mentőhelikopter vitte kórházba, jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

Az ágyban találtak rájuk

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt a rendőrök csütörtök este állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt az aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A két lány az ágyában feküdt.

Gyilkosság

A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi – nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait.

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán