A Kaposvári Járási Ügyészség segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki rövid időn belül a KRESZ több alapvető előírását is megszegte.

Nem volt jogsija

A 24 éves vádlott – aki „B” kategóriás jogosítvánnyal soha nem rendelkezett – 2021. decemberében Nagybajom belterületén közlekedett az autójával, amikor egy vezetéstechnikai hiba miatt a nedves úttesten megcsúszott, és a szemközti sávba átsodródva nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik személygépkocsi bal oldalának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Lövések dördültek Budapest belvárosában: két banda esett durván egymásnak

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Megpördült

Az ütközés következtében a másik autó megpördült, és az eredeti menetirányával ellentétes helyzetben állt meg. A balesetben a vétlen sofőr autójában utazók – egy nő és egy gyermek – könnyű sérüléseket szenvedtek, azonban a vádlott anélkül hajtott el a helyszínről, hogy a sértettek állapotáról meggyőződött volna.

Ez is érdekelhet:

Családi tragédia Aszódon: 14 és 16 éves lányai életét oltotta ki az apa, álmukban végzett velük

A baleset után

A vádlottnak ezen túlmenően ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt is felelnie kell a bíróság előtt, mivel az általa okozott baleset után alig három héttel egy másik autóval szállította két testvérét úgy, hogy előtte szeszes italt fogyasztott.

Helyszíni fotó:

Ez vár rá

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: ügyészség