Két holttestet találtak a rendőrök egy aszódi társasház egyik lakásában, az elsődleges adatok szerint mindketten bűncselekmény áldozatai lettek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.    

Lányaival végzett az apa

A rendőrség friss tájékoztatása szerint megölte lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg a gyanú szerint az a 46 éves férfi, akit jelenleg is rendőrök őriznek. A rendőrség friss tájékoztatása szerint állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök 2022. május 26-án 20 óra 50 perc körül egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

14 és 16 évesek voltak az áldozatok

A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak. Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Álmukban ölte meg őket

A helyszíni szemle és a kiterjedt adatgyűjtés alapján, a nyomozás eddigi megállapításai szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án. Az apa – nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Öngyilkosságot kísérelt meg az apa

A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

Folyik az eljárás

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja le a további eljárást.

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Felvétel a helyszínről:

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ez is érdekelhet:

Megtalálták az eltűnt, 30 éves doktorandusz holttestét: Molnár Beátát a párja gyilkolhatta meg – Ezt a férfit keresi most a rendőrség – Fotó

Molnár Beáta tragédiája

A 30 éves, Kolozsváron élő, de marosvásárhelyi származású magyar nő, Molnár Beáta a múlt héten tűnt el, erről akkor a  maszol.ro portál számolt be a Ziar de Cluj oldal információi alapján. A doktorandusz hallgató holttestét most találták meg Nagybáród és Báródsomos települések közelében, Románia területén, egy elhagyatott benzinkút közelében. 

A párja ölhette meg

Beáta párja Boné Ferenc volt, az a Boné Ferenc, aki a hírek szerint két évvel ezelőtt brutálisan bántalmazta akkori partnerét. A férfit tavaly – azt követően, hogy a volt élettársa, valamint több más nő is arról vallott, hogy bántalmazta őket – a kolozsvári bíróság a büntetlen előéletére való tekintettel 90 nap közmunkára ítélte, valamint arra kötelezték, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt. A férfi egyébként a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának volt az oktatója, a hírekbe pedig azt követően került be, hogy a gyanú szerint 2020-ban brutálisan megverte az akkori barátnőjét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Dühroham

A nő holttesttét szerdán Nagybáród (Borod) és Báródsomos (Cornițel) település közelében, egy elhagyott benzinkút területén találták meg, ezt a rendőrök is megerősítették. Az eddigi információk alapján arra lehet következtetni, hogy a tettes, Boné Ferenc, aki egy dühroham közepette ölhette meg Beátát, a holttestet ezután egy szemeteszsákba csavarta, majd egy félreeső helyen hagyta, kb. 200 méterre az országúttól, számolt be róla korában az Index. A férfi ezt követően elmenekült a helyszínről, a hatóságok nagy erőkkel keresték, nemrégiben pedig arról érkezett a hír, hogy megtalálták, egy a nagyváradi vasútállomás közelében egy tehervagonban bujkált, erről itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk.

Kiemelt kép: Az aszódi tragédia helyszíne – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán