Molnár Beáta eltűnését még a múlt hétvégén jelentették be, a holttestét pedig most, egy elhagyatott benzinkút közelében találták meg.

Múlt héten tűnt el

A 30 éves, Kolozsváron élő, de marosvásárhelyi származású magyar nő, Molnár Beáta a múlt héten tűnt el, erről akkor a  maszol.ro portál számolt be a Ziar de Cluj oldal információi alapján. A doktorandusz hallgató holttestét most találták meg Nagybáród és Báródsomos települések közelében, Románia területén, egy elhagyatott benzinkút közelében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A párja ölhette meg

Beáta párja Boné Ferenc volt, az a Boné Ferenc, aki a hírek szerint két évvel ezelőtt brutálisan bántalmazta akkori partnerét. A férfit tavaly – azt követően, hogy a volt élettársa, valamint több más nő is arról vallott, hogy bántalmazta őket – a kolozsvári bíróság a büntetlen előéletére való tekintettel 90 nap közmunkára ítélte, valamint arra kötelezték, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt. A férfi egyébként a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának volt az oktatója, a hírekbe pedig azt követően került be, hogy a gyanú szerint 2020-ban brutálisan megverte az akkori barátnőjét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beáta halála mindenkit megrendített:

Órák óta megrendülten állunk Molnár Beáta tragikus halálhíre előtt. Bea az RMDSZ társadalomszervezésért felelős…

Posted by RMDSZ on Wednesday, May 25, 2022

Menesztették az egyetemről

A férfit ezt követően menesztették az egyetemről, óráinak jelentős részét pedig éppen a most meggyilkolt Molnár Beáta vette át tőle, doktoranduszként. Boné Ferenc és Molnár Beáta mindezek dacára az utóbbi időben közel kerültek egymáshoz.

A hatósághoz fordult a család

A nő szombati eltűnését követően a hozzátartozók azonnal a rendőrséghez fordultak, a hatóságok pedig kedden tették közzé a felhívást az eltűnéséről.

Dühroham

A nő holttesttét szerdán Nagybáród (Borod) és Báródsomos (Cornițel) település közelében, egy elhagyott benzinkút területén találták meg, ezt a rendőrök is megerősítették. Az eddigi információk alapján arra lehet következtetni, hogy a tettes, Boné Ferenc, aki egy dühroham közepette ölhette meg Beátát, a holttestet ezután egy szemeteszsákba csavarta, majd egy félreeső helyen hagyta, kb. 200 méterre az országúttól, számolt be róla az Index.

Nagy erőkkel keresi a rendőrség

A férfi a feltételezett gyilkosságot követően a kocsijával menekült el a helyszínről, a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotón a férfi:

Boné Ferencet gyanúsítják a 30 éves Molnár Beáta meggyilkolásával. Részletek: https://bit.ly/3wS8rCUBejelentést a 112-es egységes segélyhívószámon tehet.#Maszol #gyilkosság #körözésPosted by Maszol.ro on Wednesday, May 25, 2022

Kiemelt kép: Molnár Beáta – Forrás: Facebook