Egy nő tapétavágó késsel támadt rá volt férjére és annak újdonsült barátnőjére, miután nem tudta elfogadni, hogy volt kedvese már nem őt szereti. A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét kizárólag a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Együtt éltek a válás után is

A nő és a férfi házasságát 10 éve felbontotta a bíróság, azonban ennek ellenére 2021 elejéig továbbra is együtt laktak. Ezt követően a volt férj elköltözött, barátnője lett. A volt feleség nem tudta azt elfogadni, hogy a férfi nem megy vissza hozzá, ezért 2022. január 5-én az esti órákban megjelent a pár győri hétvégi házánál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tapétavágó késsel támadt

A házban a magával vitt tapétavágó késsel a volt férje arcát, nyakát és a barátnő nyakát, lábát, kezeit többször megvágta. A vérző férfinak sikerült a kést a nőtől elvenni, a barátnője pedig elmenekült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokkos állapotban

Közben a vádlott megnyugodott, a sértett pedig értesítette a mentőket. A barátnőt másnap reggel sokkos állapotban találták meg a rendőrök – írta az Ügyészség.

Életveszélyben a férfi

A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. A barátnő pedig könnyű sérüléseket szenvedett, de a bántalmazása akár halált okozó következménnyel is járhatott volna.

Nem bocsátható szabadlábra

A Győri Törvényszék a nőt több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt 7 év fegyházbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte. Megállapította, hogy a törvény értelmében, feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás, míg a nő enyhítés érdekében fellebbezett. Az ügyben másodfokon a Győri Ítélőtábla fog dönteni.

Rendszeresen háborgatta

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette és zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki válásuk után rendszeresen háborgatta volt házastársát telefonhívásaival, leskelődésével, illetve egy nyomkövető készülék használatával.

Nem tudott belenyugodni a válásba

A férfi nem tudott belenyugodni a hosszú ideig tartó házasságának felbontásába, ezért közel egy éven keresztül több módon zaklatta volt házastársát. A férfi a sértettet számos alkalommal felhívta azért, hogy az asszony béküljön ki vele. A sértett hiába kérte a vádlottat, hogy hagyjon fel a háborgatásával, a férfi ennek nem tett eleget. 

Szemmel tartotta az asszonyt

Ehelyett a hívásokon túl rendszeresen – akár naponta többször – megjelent a nő otthonánál, bement az udvarra, az ablakokon kémlelt be, vagy a szemben lévő ingatlan növényzete mögött bújt el és onnan tartotta szemmel a sértettet

Nyomkövetőt helyezett el a nő kocsijában

A volt férj továbbá egy mobiltelefonhoz csatlakoztatható nyomkövető készüléket is beszerzett, amit a sértett kocsijának csomagtartójába rejtett. Ezután már azt is tudta ellenőrizni, hogy a volt házastársa merre közlekedik az autójával, amit a jelzés alapján nem csak a monitoron keresztül, hanem többször ténylegesen is követett a használatában lévő kocsikkal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció