Furcsa baleset történt pénteken Budapesten, a 13. kerületi Váci út városból kivezető oldalán, a Föveny utca közelében. A sofőr kiszállt a teherautóból, ám sebességben hagyta a sebváltót, a rögzítőféket pedig vélhetően nem húzta be és kis idő múlva elszabadult a jármű. A gépkocsi mindent letarolt, ami az útjába került. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Sebességben hagyta az autót

A sofőr megállt a Mercedes Actros darus autószállítóval Budapesten, a 13. kerületi Váci út városból kivezető oldalán, a Föveny utca közelében. Kiszállt a teherautóból, ám sebességben hagyta a sebváltót, a rögzítőféket pedig vélhetően nem húzta be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Letarolt mindent

A légfék kis idő múlva elengedett, a teherautó pedig elindult és letarolt mindent, ami az útjába került.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Emberéletben nem esett kár

Szerencsére csak zöld terelőoszlopokat döntött ki és egy jelzőtáblát tartó fémoszlopot gyűrt maga alá, gyalogost vagy kerékpárost nem.

Elesett és megsérült

A férfi az önállósódott tréler után szaladt, de eközben megbotlott és elesett, ezért a lábán és a kezén könnyebben megsérült, de nem kellett őt kórházba szállítani.

Beakadt az oszlopba

A Mercedes alvázán valami beakadt az oszlopba, ezért sokáig nem tudták leemelni róla, illetve az oszlopot kihúzni alóla, de azóta vélhetően megoldódott a probléma. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Szerdahelyi Roland, Maurizio de Mazzi