Szép lassan, de biztosan közeledik a karácsony, ami egyben azt is jelenti, hogy ideje beszerezni mindenkinek az ajándékot. Ha tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes megfontolni néhány hasznos tippet, mintsem az utolsó pillanatig várni.

Ez a karácsony más lesz!

Sajnos sokszor elhangzik az ajándékválasztás során, hogy “ez majd csak jó lesz!”. Ez viszont általában egy újabb porfogót jelent, vagy valami olyan dolgot, aminek a megajándékozott csak ritkán veszi hasznát. Holott a karácsonynak nem a kacatok halmozásáról kellene szólnia.

Ha szeretnéd, hogy ezúttal az ünnepek ne a felesleges ajándékokról és a kötelező beszerző körutakról szóljon, akkor a Meglepkék.hu autós élményeiből és más különlegességek tárházából célszerű válogatni. Egy emlékezetes program sokkal többet jelent, mint egy újabb porfogó.

Kisgyerekek, nagy gyerekek

A kisebb gyerekek némileg kivételt jelentenek, abban az értelemben, hogy ők még jobban értékelik a kézzelfogható ajándékokat, mint az élményeket. Persze, kivételek akadhatnak, de a többségre ez a jellemző.

A nagyobb gyerekek viszont képesek értékelni a programokat, így őket bátran meg lehet lepni egy hajókázással vagy más élménnyel. Az igazi jolly joker ajándék valamilyen virtuális valósággal kapcsolatos élmény. Ez különösen azok számára előnyös, akik egy PlayStationt vagy XBOX játékkonzolt nem engedhetnek meg maguknak.

Kamaszok és fiatal felnőttek

Ez esetben már kifejlődött a saját vélemény és stílus, ezért érdemes finoman puhatolózni. Ekkor már tárgyi ajándékot sem egyszerű venni, mivel könnyen lehet, hogy az nem felel meg a megajándékozott elképzeléseinek. Viszont egy olyan élménnyel, mint a szabadulószoba, nem igazán lehet mellényúlni. Különösen, ha a barátaival vesz részt a programon.

Szülők

Szülőnek lenni nem könnyű feladat. Ahhoz, hogy az ember ne őrüljön bele az állandó mókuskerékbe, nem árt olykor kimozdulni egy kicsit kettesben, vagy időt szakítani egy kis énidőre. Ha szeretnénk meglepni párunkat, akkor gondolkodhatunk a személyiségének, érdeklődési körének megfelelő programokban, például workshopban vagy adrenalindús élményekben. A másik lehetőség, hogy közös ajándékban gondolkodunk, ami lehet egy piknik a Kopaszi-gáton, egy különleges vacsora vagy egy páros masszázs.

Nagyszülők, idős rokonok

Mindig akadnak kivételek, de alapvetően az idősebbek a nyugis ajándékokat részesítik előnyben. Persze nem kizárt, hogy a kivétel pont a mi családunkban található egy adrenalinfüggő nagymama vagy nagypapa személyében. Utóbbi esetben bőven van miből válogatni, rengeteg akciódús élmény szóba jöhet. Ha viszont nyugodt programot szeretnénk, akkor egy háborítatlan szálláson való lazítás vagy wellness lehet az ideális választás.

A lényeg, hogy az ajándék kiválasztásakor minden esetben a megajándékozott stílusát, vágyait, személyiségét tartsuk szem előtt.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: meglepkek.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.