Szörnyű tragédia történt a székesfehérvári autóbusz állomáson: egy várakozó utas minden előzmény nélkül lefordult a székről és meghalt.

Bejelentés érkezett

Az eset kapcsán a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, 2023. november 16-án a délutáni órákban bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Székesfehérvár, Piac téri autóbusz állomáson egy férfit holtan találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem volt idegenkezűségre utaló nyom

A helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja a haláleset körülményeit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egyelőre nem tudni, mi történt

A feol.hu azt írja a középkorú férfi az Arconic Köfém dolgozója volt. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy pontosan mi is okozta a halálát.

Az egri távolsági buszon egy idős nő halt meg

Amint azt a Kékvillogó is megírta megfullad a tömegközlekedési eszközön egy idős nő Heves megyében, a kiérkező mentők nem tudtak már segíteni rajta, az eset idén áprilisban történt.

Autójában lett rosszul egy férfi

Szintén portálunk írta meg, hogy az autójában lett rosszul még januárban egy férfi, aki a 7-es főúton közlekedett. Az autó sofőrje ezután letért az útról és az árokba csapódott. A férfi életét aztán próbálták megmenteni a kiérkező mentősök, de már nem lehetett segíteni rajta.

Ellepték a rendőrök a Keleti környékét

Itt, a Kékvillogó oldalán írtunk arról is, hogy legalább tíz rendőrautó érkezett a Keleti pályaudvarhoz még januárban miután meghalt egy taxis.  A 48 éves sofőr infarktust kapott. A férfi vezetés közben lett rosszul, ám még félre tudott állni, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

Szívinfarktus okozhatta a halálát

A férfi, miután megállt az autóval, elvesztette eszméletét, és hiába próbálták újraéleszteni, meghalt. A szemtanúk arról számoltak be, hogy a mentősök egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a férfit. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy közben „hallani lehetett, mintha a kocsi üresben járna”.

„Egy pici gyermek büszke édesapja volt”

Borsnak a férfi egyik ismerőse beszélt arról, hogy az áldozat még csak 48 éves volt. „Pityu remek ember volt, egy pici gyermek büszke édesapja, fantasztikus és keményen dolgozó ember” ~ mondta, hozzátéve, hogy már majdnem három évtizede taxisként dolgozott, szerette és tisztességgel végezte a munkáját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Autóbuszállomás Székesfehérvár – Forrás: Google Maps