Három eber is megütött az Örs vezér téen egy 35 férfi másfél héttel ezelőtt. Elkapták és a bíróság már ítéeletet is hozott, másfél évig lesz börtönben.

Hajnali kötekedő

A vád szerint a bűnöző május hó 29-én, hajnalban, az Örs vezér tér metró kijáratánál szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit ököllel megütött. Az áldozat orra szilánkosra tört.

Újabb áldozat

A férfi tovább ment, majd egy dohánybolt előtt meglátott egy újabb áldozatot, aki a lépcsőn ülve várakozott.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Provokálta

A brutális férfi elsétált mellette, majd a kezében lévő kávéval leöntötte, és a papír poharat is hozzávágta.

Ismét ütött

Ezután szóváltás alakult ki közöttük, amelynek során a vádlott tenyérrel arcon ütötte a férfit. Mindezt látta egy harmadik férfi is, ő is szólt, hogy nem kellene verekdni, erre szintén kapott egy hatalmas pofont amitől földre esett.

Elismerte

 A rendőrségen, miután elfogták azt mondta, hogy felbosszantották. Egyben elismerte tettét.

Izompacsirta

A videón az látszik egyébként, hogy egy kigyúrt, hatalmas férfiről van szó, aki izompólóban feszített és vélhetően hajléktalanokat, de legalábbis gyenge fizikumú, nehézsorsú embereket támadott meg.

Videó a támadásról

Hamar megkapta a magáét

A videós bizonyítékokat is felhasználva az ügyészség a 35 éves férfit gyorsított eljárásban állította bíróság elé, ahol másfél év börtönre ítélték. Az ítélet nem jogerős.

Zűrös hely az Örs vezér tér

Mint arról a Kékvillogó.hu korábban többször beszámolt ellepték az Örs vezér teret a drogfüggők, akik gyakran agresszíven kéregetnek és verekednek egymással.

Címlapfotó a rendőrségi videóból való.