A Drága örökösök korábbi színésze a gyanú szerint tavaly augusztusban bántalmazta a fiát, ami miatt a gyámhivatal úgy határozott, csak felügyelet mellett tarthatják a kapcsolatot. Volt felesége most azt mondta, Molnár Gusztáv lemondott fia láthatásáról.

Lemondott gyermeke láthatásáról

Molnár Gusztáv lemondott kisfia felügyelt láthatásáról. Tette mindezt annak ellenére, hogy jelenleg ez az egyetlen hivatalos módja annak, hogy gyermekével legyen. legyen. A Blikk azt írja, a  döntése azért is meglepő, mert Guszti legutóbb, amikor öngyilkossággal fenyegetőzött, azt mondta, azért lett labilis, mert nem tölt elég időt gyermekével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bipoláris depresszióban szenvedett

„Mostanában sokszor vagyok magam alatt, bipoláris depresszióval diagnosztizáltak, ennek az az oka, hogy nyolc hónapja elvették tőlem a kisfiam, csak felügyelt kapcsolattartás lehetséges”– mondta májusban a színész.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem ment el a tárgyalásra

A színész állítólag el sem ment arra az időpontra, amikor láthatta volna fiát. Májusban, a gyámügyi tárgyaláson sem jelent meg.

Szakember figyelte őket

„Csak kéthetente hétvégenként láthatom a gyereket, felügyelet mellett. Volt egy alkalom, amikor nem mentem, mert pszichiátriára kerültem, bevonultam. Kórházban voltam, ezért nem mentem, ez igaz. Fura ez a felügyelt kapcsolattartásos dolog, hogy kéthetente van egy vagy két órád beülni egy szobába a gyerekeddel, a sarokban pedig ül egy szakember és jegyzetel” – mondta Guszti Lakatos Levente írónak a YouTube-on elérhető internetes műsorában.

Igaz lehet a hír

Molnár Gusztáv volt felesége így reagált arra, hogy a színész már nem találkozik kisfiával: „Nem cáfolom, de a gyermekem érdekében nem szeretnék nyilatkozni. A legfontosabb, amit szem előtt kell tartani, hogy ebben a történetben érintett egy kisfiú, akinek tekintettel kell lenni az érzéseire és a jövőjére”.

Jelezte szándékát a hatóságnak

„Egyszerűen nem ment el, és nem is szólt senkinek, hogy ne várják. Ezután jelezte a hatóságnak, hogy nem látja értelmét a felügyelt kapcsolattartásnak, ezért lemond róla. Érthetetlen a döntése, de ezt persze, bármikor megváltoztathatja. Az más kérdés, hogy vajon így hogyan épül közte és a fia között tovább a bizalom… – mondta a színész egyik ismerőse.

2 éve váltak el

Ildikó és Guszti 2020 januárjában vált külön, nem sokkal később pedig elkezdődött az igazi pokoljárás. Noha Benedek felügyeleti jogait az édesanya kapta, és vele is él, a színész kéthetente minden hétvégét a fiával tölthet.  

Sírva hívta édesanyját

„Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától” – mondta tavaly Dancsecs Ildikó.

Állítólag a kocsiban aludt

Az asszony azt állította, hogy fia elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. „Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben” – mondta a nő.

Nekiment a párjának

Ildikó elmondása alapján ekkor a színész és új kedvese hazavitte a kisfiút, ám továbbra sem alakult minden zökkenőmentesen. „Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, ezután bementem feljelentést tenni”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL klub