Hamarosan szembesítik egy 13 hónappal ezelőtti gyilkosság feltételezett elkövetőjét a megfojtott nő szüleivel. A bűncselekmény 2020 decemberében történt.

5 évig éltek együtt

A fiatal édesanyát még 2020 decemberében gyilkolta meg volt barátja akivel 5 évig együtt éltek. A férfi kibékülni utazott Karcagra, de ismét veszekedés lett a dologból.

Verekedés

A verekedéssé fajult vita hevében a volt szerető megfojtotta a 24 éves nőt. A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak a gyerekek: a nő 7 esztendős fia és hároméves közös gyermekük.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Holttest a csomagtartóban

Attila ezután a csomagtartóba rakta a holttestet, és a gyermekükkel együtt szülei 130 kilométerre lévő felsőlajosi házához. ment. Ahogy a Kékvillogó.hu korábban beszámolt a férfit tavaly ilyenkor tartóztatták le.

Felsőlajosnál találták meg a holttestet

Női ruhadarabok vezettek el a holttesthez

Miután Kiss Marianna Éva december 22-én eltűnt, a hatóságok a nő lakhelyén, Karcagon kezdtek keresésbe, de hamar fordulat érkezett az ügyben, mivel állampolgárok megtalálták Lajosmizsén az asszony ruhadarabjait. Mint kiderült, az eltűnt ruhadarabok valóban a nő ruhái voltak, sőt, aznap is ezeket a darabokat viselte, amikor eltűnt otthonról.

Anyja nem hitt benne, hogy eltűnt a lánya

Kiss Marianna karácsony előtt két nappal, december 22-én tűnt el nyomtalanul. Édesanyja mindvégig sejtette, hogy lánya bűncselekmény áldozata lett. Az elkövető édesanyja pedig az ügy kapcsán azt mondta a Borsnak: „Sajnálom, nem ilyennek neveltem a fiam”.

Nem kíváncsi rá

Az áldozat édesanyja a Vasárnapi Blikknek most arról beszélt, hogy „sokan hasonló helyzetben alig várják, hogy a szerettük gyilkosának a szemébe nézhessenek és válaszokat kaphassanak a miértekre, de én egyáltalán nem így vagyok ezzel. Ha tehetném, legszívesebben el sem mennék a tárgyalásra, egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi.”

A gyerekek érzései

A történtek óta a saját kiskorú gyermekei mellett már ő gondoskodik az unokáiról is, akikkel rendszeresen jár ki a temetőbe. A kicsik szinte egyáltalán nem beszélnek az anyukájukról, lehet, hogy még nem is tudatosult bennük, miért tűnt el Marianna.

Akassza fel magát

Bármilyen büntetést is fog kapni, úgy gondolom, nem fogja kibírni, ő onnan már nem fog kijönni élve. Már balesetet is okozott magának, „én az ő helyében felakasztanám magam” – fogalmazott az asszony.

Kiemelt kép: police.hu