Csalással gyanúsít a rendőrség egy sarkadi nőt, mert 2021 februárjától kezdődően részletekben több mint ötmillió forintot kért kölcsön egy internetes társkeresőn megismert férfitől.

A pasas kezdeményezett

A 34 éves vésztői férfi írt először a nőnek. A nő válaszaiban elpanaszolta, hogy válófélben van, várandós és nincs pénze. Fotókat küldött magáról, majd különböző összegeket kért kölcsön a férfitől.

Új élet

Azt mondta neki, hogy ha eladják a volt férjével közös házukat, akkor megadja a tartozását és együtt új életet kezdenek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ügyvédre is kért pénzt

Többek között ügyvédi munkadíjra is kért pénzt, majd amikor a férfi már gyanút fogott és fel akarta hívni az ügyvédet, hogy megkérdezze, miért nem halad az adásvétel, a nő megadta neki az élettársa édesanyjának telefonszámát.

A fiatalos anyuka is benne volt

A 43 éves nő ügyvédnek adta ki magát és úgy válaszolt a kérdésekre, emellett egy bankszámlaszámmal is „segített”, arra tizenegyszer utalt a becsapott férfi.

Irány az ügyészség

A rendőrség a 22 éves sarkadi nő, valamint élettársa édesanyja ellen csalás bűntett miatt vádemelést javasol. A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ügy iratait 2022. január 6-án továbbította az ügyészségre.

Egy 24 éves férfi ennél szörnyűbb dolgot tett

A nyomozók befejezték annak a 24 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint internetes társkeresőn ismerkedett fiatal lányokkal, egy kiskorú áldozatát megerőszakolta – számolt be a Kékvillogó.hu még decemberben.

Interneten

A gyanú szerint a férfi egy online felületen ismerkedett meg egy kiskorú lánnyal, sokat beszélgettek. Egy idő után meztelen képeket is cseréltek.

Fotócsere

Ezeket felhasználva a férfi, hogy áldozatával szexuális viszonyt létesítsen, megfenyegette, ha nem áll kötélnek, mindegyik, korábban tőle kapott meztelen képét felfedi a szülei előtt.

Erőszak

A fenyegetés megtette hatását, a lány félelmében március 14-én elment a megbeszélt találkozóra. Gyál egy kietlen, erdős részére sétáltak, majd az akkor 23 éves férfi – a lány folyamatos tiltakozása ellenére – a gyanú szerint megerőszakolta.