Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szombaton éjszaka Törökbálinton, a Tó utcában. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott.

Ide-oda csapódott

Budaörs és Törökbálint között egy BMW fiatal sofőrje nagy sebességgel ment le az aluljáróba Budaörs felől, először a bal, majd a jobb szalagkorlátnak csapódott és keresztbe állt – tudta meg a BudaPestkörnyéke.hu.

Nem vezethetett volna

A BMW sofőrje nem sérült meg, viszont mint kiderült, el volt tiltva a vezetéstől, ezért a rendőrök a helyszínen előállították. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljesen összetört

A jármű mozgásképtelenné vált, elöl és hátul is összetört, több futóműve is kitört, autómentő szállította el a helyszínről.

A BMW

Kékvillogó.hu/G.K

Másnak adta ki magát

A dunakeszi rendőrök elfogták azt a 26 éves mongol férfit, aki kocsijával balesetet okozott és másnak próbálta kiadni magát.

Fóti körforgalomnál

Fót külterületén történt az a baleset, amelyben egy körforgalomban két autó ütközött, majd az egyik jármű sofőrje továbbhajtott, kidöntött egy oszlopot, később szalagkorlátnak csapódva megállt.

Idősebbnek hazudta magát

Az autó papírjai megvoltak, de a férfi nem találta az iratait. A mondottnál jóval fiatalabbnak tűnt a sofőr a rendőrök számára, szó szót követett, aztán a személyi okmányok is előkerültek.

Őt is el volt tiltva a vezetéstől

Mint később kiderült, a 26 éves férfi nem alaptalanul próbálkozott, hiszen el volt tiltva a vezetéstől. Ezek után elfogták és előállították.

A mese

Kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte, panaszt nem tett. Elmondta, tudott az eltiltásról, bár azt hitte, már letelt. Amely azonban nem befolyásolja döntően azt a tényt, hogy vezetői engedélye nincs.

Fotó: Kékvillogó.hu/G.K