Egy orvos gázolta halálra azt a 88 éves férfit, aki azonnal életét vesztette a baleset helyszínén, egy buszmegállóban. A sofőr is megsérült a balesetben, ennek ellenére megpróbált segíteni az áldozaton. A gyászoló család nem neheztel a doktorra, inkább együttérzéséről biztosította.

Tragédia a buszmegállóban

A Kévillogó.hu számolt be róla, hogy szörnyű tragédia történt a Tolna vármegyei Dombóváron. Egy 88 éves férfi békésen várt a buszmegállóban, amikor egy autó letért az útról és elütötte. A mentők hiába siettek a helyszínre, az idős férfi életét nem tudták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oszlopnak ütközött

Az autós, miután elgázolta az idős személyt, két oszlopnak is nekiment. Kiderült, hogy egy 67 éves személy vezette a balesetet okozó autót. Ő is megsérült, ezért kórházba kellett szállítani.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két fia és három unokája látogatta

A 88 éves P. Endre gátőrként, majd sofőrként dolgozott, amíg húsz évvel ezelőtt nyugdíjba nem ment. 12 évvel ezelőtt elvesztette a feleségét, de a két fia és három unokája rendszeresen látogatta.

Aktív életet élt

Aktív életet élt, a kertben is szívesen tevékenykedett. Kedden épp a szokásos körútjára indult, hogy ellássa a napi teendőit – ekkor történt meg az, amire senki sem számított. A gázolás után azonnal életét vesztette.

Nem értik, hogy történhetett meg

„Nem is értem, hogy következhet be egy ilyen tragédia. Úgy tudom, a sofőr rosszul lett és elaludt vezetés közben. Ez okozta a tragédiát”‘ – mondta az elhunyt férfi fia a Borsnak.

Nem volt mit tenni

„Megtudtam, hogy a jármű vezetője egy kecskeméti orvos, akit szintén megviseltek a történtek. A gázolás után kiszállt és odament az édesapámhoz. Megpróbált rajta segíteni, de már nem volt mit tenni” – tette hozzá.

Nem neheztelnek rá

„Szeretném, ha tudná, hogy nem haragszunk rá. Tudjuk, hogy az egész életét arra tette fel, hogy másokon segítsen és életeket mentsen, most pedig azt a tényt kell feldolgoznia, hogy az ő hibájából egy élet véget ért. Elég büntetés neki, hogy ezzel kell ezután együtt élnie, ezért megnyugvást és békét kívánok a lelkének!” – üzente a férfi az orvosnak, aki elütötte az édesapját.

Sokkos állapotban

A lap úgy tudja, az orvos a tragédia után vigasztalhatatlanul sírt, sokkos állapotban szállították kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu