A gödöllői rendőrök rövid időn belül elkapták azt a 19 éves férfit, aki a gyanú szerint Szilasligeten, a HÉV-megállóban nyúlt magához szerdán délelőtt. A megbotránkoztató esetről egy arra járó fiatal lány értesítette a zsarukat.

Magához nyúlt

Egy közeli, erdős részen éppen a megálló felé sétált egy fiatal lány 2023. augusztus 9-e délelőtt, amikor megpillantotta a férfit. Azt hitte, csak vizel a fák-bokrok között, azonban egyre közelebb érve látta, saját magának szerez örömöt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomok után kutattak

Mire a kistarcsai zsaruk a helyszínre értek, már nem találták ott a fiatalembert, gyorsan cselekedni kellett. Minden lehetséges információt begyűjtöttek, megállókat ellenőriztek, felvételek, nyomok után kutattak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Budapesten fogták el

A forró nyomos munka eredményt hozott, pár órán belül Budapesten teperték le a rendőrök T. Martint – számolt be róla a police.hu.

Nem volt beszédes

A férfi először elismerte a bűncselekmény elkövetését, későbbi gyanúsításakor azonban nem volt túlzottan beszédes. A hely és idő stimmel, ott volt és akkor, azonban a vizelésen kívül semmi rosszat nem tett – vallotta. A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétsége miatt folytatja vele szemben az eljárást.

Videón az elfogás pillanatai

Forrás: police.hu

A HÉV-en csinálta

A BudaPestkörnyéke.hu áprilisban írt arról, hogy a Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a HÉV-en többször is nők előtt simogatta saját magát. Az elkövetőt a sértettek feljelentése, illetve az egyikük által készített felvétel alapján fogták el.

Nem volt szemérmes

A vádirat szerint a hasonló jellegű cselekmények miatt korábban már büntetett férfi 2022. november 3-án a délelőtti órákban felszállt a Gödöllőre közlekedő HÉV-re. Ott egy kamasz lánytól nem messze ült le, majd elővette a férfiasságát, aztán – a lányt folyamatosan figyelve – simogatta magát.

Megijedt, majd leszállt

A lány mindezek láttán megijedt, ezért a legközelebbi megállónál leszállt a szerelvényről, ám előtte még a telefonjával egy rövid felvételt készített a férfiról.

Egy héttel később újra megtette

Az elkövető egy héttel később, 2022. november 10-én a déli órákban szállt fel egy szintén a fenti vonalon közlekedő HÉV-re, amelyen egy felnőtt nő is utazott az egyik kocsi hátsó ajtajánál. A férfi a nő közvetlen közelébe lépett, majd elővette a férfiasságát, és a nő mellett nyúlt magához. A nő – a férfi cselekményén megbotránkozva – a következő megállóban azonnal átszállt egy másik kocsiba.

Rövid időn belül elfogták

A sértettek feljelentése, illetve az egyikük által készített felvétel alapján indult nyomozásban a rendőrség a férfit rövid időn belül elfogta. Az ügyben a Gödöllői Járási Ügyészség az elkövető ellen két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció