Holtan találták meg azt a 22 éves férfit, aki a gyanú szerint megölt egy nőt múlt csütörtökön Szentesen. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon közölte, hogy megtalálták a napokban elkövetett szentesi emberölés feltételezett elkövetőjét.

Gyilkosság Szentesen

A rendőrségre múlt csütörtökön érkezett bejelentés arról, hogy Szentesen, az utcán egy holttestet találtak. Az áldozat egy 52 éves helybéli nő volt, akinek a halálával kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja. Három nappal később azt közölték, hogy azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 22 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetése után eltűnt. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Bosszú vezérelhette

A gyilkosság körülményei arra utaltak, hogy H. Andreát olyan ismerőse ölhette meg, akivel valami miatt haragban lehetett, a gyilkost a bosszú, valamiféle elégtétel vezérelhette.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Együtt dolgozott az áldozattal

Az emberöléssel gyanúsított fiatal férfi korábban együtt dolgozott az áldozattal, ott keveredhettek valamiféle konfliktusba, amit a férfi nem tudott levezetni, brutális kegyetlenséggel állt bosszút. A gyilkosság után a rendőrség azt sem zárja ki, hogy nem csak menekül, hanem rádöbbenve arra, mit is tett, valahol öngyilkosságot kísérelhetett meg.

Megtalálták a holttestet

A rendőrök 2024. május 3-án este, Szentes külterületén az erdőben egy holttestet találtak, akiről megállapították, hogy az emberölés feltételezett elkövetője.

Megszólalt a politikus rokon

Pár nappal ezelőtt beszámoltunk arról, hogy a feltételezett elkövető a térség fideszes képviselőjének a rokona. Az Agrárminisztérium miniszterhelyettese, Farkas Sándor akkor azt mondta, semmit nem tud K. Dávid Máté tettéről, ők csak a közelben lévő Fidesz iroda kamerafelvételeit bocsátott a rendőrség rendelkezésére a nyomozás érdekében.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után  – Forrás: MTI/Donka Ferenc