Hatalmas veszteség érte a magyar és a nemzetközi fitnesz- és testépítő sportágat: 47 éves korában elhunyt Berkes László. A rendőr őrnagyot a rendőrség és a sportág is gyászolja.

Meghalt Berkes László

A spanyolországi Santa Susannában elhunyt a magyar és nemzetközi rendőr testépítő bajnok, számtalan nemzetközi díj győztese, a rendőrsport és a civil testépítő sportág meghatározó alakja, a 2016-2017 legeredményesebb testépítő és fitnesz edzője (IFBB Hungary Award, Fitbalance Award) Berkes László r. őrnagy.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Szívelégtelenségben hunyt el

Mind a rendőrség, mind a sportág egy nagyszerű embert vesztett el. Berkes László 47 éves volt, a spanyolországi Santa Susannában zajló fitness- és testépítő Európa-bajnokságon érte a halál. Szívelégtelenség következtében hunyt el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szerdán videóval jelentkezett a versenyről

Május 1-jén, közösségi oldalán egy videóval jelentkezett közösségi oldalán, ahol azt mondta, a lányok felkészültek a versenyre, mindenkit arra bíztatott, hogy szurkoljon a magyaroknak. Akkor még semmi jel nem mutatott arra, hogy Berkes Lászlónak egészségügyi problémája lenne.

Berkes László bejelentkezése

Forrás: Facebook/Berkes László

Búcsúzik az IFBB

„Hatalmas veszteség érte a magyar és a nemzetközi fitnesz- és testépítő sportágat. 47 éves korában elhunyt Berkes László” – írják közleményükben.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Berkes László pályája

A Berkes Team SE alapítója ötször szerzett vb-aranyat a fegyveres erők világbajnokságán testépítésben. A Magyar Fitness és Testépítő Szövetségben több funkciót is betöltött. A Testépítő Szakág vezetője volt, és a Bírói Bizottság vezetőségének tagjaként is segítette a sportágat. Ezenkívül az Elit Pro szekció irányítójaként dolgozott, továbbá profi bíróként is tevékenykedett.

Kiemelt kép: Berkes László – Forrás: Facebook