A hajdú-bihari rendőrök a Debrecen, Erzsébet utcában történt súlyos bántalmazással kapcsolatban keresik a képen látható nőt és férfit.

Halált okozó testi sértés miatt keresek őket

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet: Összehangolt drograzzia Győrben: marihuánát és kokaint áruló bandára csaptak le a zsaruk – videó

Sérülten találtak egy férfit Debrecenben, már nem lehetett megmenteni

Korábban Debrecenben, az Erzsébet utcában 2020. július 12-én hajnalban egy járdán fekvő, sérült férfit találtak a járőrök. Az 58 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, sérüléseibe belehalt, írja a Police.

Ők lehetnek a tettesek

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható 27 éves Andirkó Krisztián és a 31 éves Dobi Gyöngyi kapcsolatba hozható a bűncselekmény elkövetésével.

FRISS! Több budapesti kerületen át üldöztek egy autóst a rendőrök, a járdára is felhajtott a menekülő drogdíler

A képen látható nőt és férfit keresi a rendőrség

Fotó: Police

Ne hagyd ki! “Másfél órán keresztül küzdöttek teljes útzár mellett a férfi ” – vezetés közben állt le a légzése egy sofőrnek, az arra autózok küzdöttek az életéért

Ha bárki bármit tud

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a képeken látható  férfit és nőt, illetve azokat, akik őket felismerik, tartózkodási helyükről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police