Huszonéves fiataloknak árult kokaint és marihuánát egy hatfős banda Győrben, a zsaruk végül lekapcsolták őket.

Kábítószer-kereskedelem

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya büntetőeljárást folytat kábítószer-kereskedelem miatt hat győri lakossal szemben. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

FRISS! Több budapesti kerületen át üldöztek egy autóst a rendőrök, a járdára is felhajtott a menekülő drogdíler

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Marihuánát és kokaint árultak

A nyomozók több hónapos felderítő munka után megállapították, hogy a 24 éves D. Levente és társai 2018 ősze óta kokaint és marihuánát értékesítettek huszonéves fiataloknak, írja a Police.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Police

Összehangolt razzia

A KR műveleti egységei, a KR NNI nyomozói és a Győri Rendőrkapitányság munkatársai  2021. február 4-én összehangolt akció keretében hat helyszínen hajtottak végre rendőri intézkedéseket, elfogásokat és kutatásokat.

Készpénzt is találtak a rendőrök

A gyanúsítottak ingatlanjaiban kábítószergyanús anyagokon kívül közel hétmillió forint készpénzt és gépjárműveket foglaltak le bizonyítékként és vagyonvisszaszerzés céljából.

Ez is érdekelhet: “Másfél órán keresztül küzdöttek teljes útzár mellett a férfi ” – vezetés közben állt le a légzése egy sofőrnek, az arra autózok küzdöttek az életéért

Öt embert őrizetbe vettek

A nyomozó hatóság a hat gyanúsított közül ötöt őrizetbe vett, négynek a letartóztatását, míg egynek a bűnügyi felügyeletét kezdeményezte.

Videó a razziáról:

A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Police