A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, akit azzal vádolnak, hogy egy kaparós sorsjegyen összeveszett munkatársával, majd a vita során megölte őt. Ugyan a rendőrök gyorsan kiértek a helyszínre, és még életben is találták az áldozatot, azonban a férfi rövid időn belül a szúrások következtében elhunyt.

Kaparós sorsjegyet vásároltak

Az ügyészségi vádirat szerint a támadó és az áldozata munkatársak voltak, és egy éppen általuk felújítandó Pest megyei, érdi házban laktak 2020 márciusában. A gyilkosság napján a munka végeztével a két román állampolgárságú férfi kaparós sorsjegyet vásárolt együtt. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Érdi házban laktak együtt

Nyertek a sorsjegyen

2020. március 7-én, éjfél után arra ébredt 49 éves áldozat, hogy az elkövető kiabál, miszerint a sorsjegy nyereménye az övé. Röviddel ezután parázs vita alakult köztük, veszekedni kezdtek, amelynek során az elkövető felkapott egy tizenöt centiméter pengéjű kést, majd azzal mellbe, illetve hátba szúrta a munkatársát.

Ebben a házban szúrta le kollégáját

Elijesztette a szomszédokat

A zajra felriadó szomszédok meg akarták nézni, mi történt, azonban a támadó azzal tartotta távol őket, hogy azt kiabálta nekik, hogy koronavírusos, és emiatt ne menjenek a közelébe.

Megérkeztek a rendőrök

Éjfél után a rendőrök is a helyszínre értek, és még életben találták a megszúrt férfit, azonban az áldozat rövid időn belül – még a mentők megérkezése előtt– a szúrások következtében elhunyt. A rendőrök előállították a sértett támadóját.

Éjszaka közepén nyomoztak a rendőrök

Tegnap történt

Emberöléssel vádolják

A Pest megyei rendőrök által nyomozott ügyben a támadó ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Police.hu