Kezdetben nem állt össze a bejelentés tartalma a nagykőrösi rendőröknek, azonban 12 órán belül kiderítették, nem rablás áldozataként került kórházba egy nő, hanem párja verte meg. A nő sérülései miatt egy kecskeméti orvos értesítette a rendőrséget.

Orvos tett bejelentést

2021. január 30-án, délután egy kecskeméti kórház orvosa riasztotta a rendőröket, miután ellátásra jelentkezett az intézményben egy nő, aki azt állította korábban, hogy a Pest megyei Nagykőrösön ismeretlenek megtámadták, megverték, megvagdosták és kirabolták. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték a vizsgálódást és a rejtélyes ügy felderítését. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Nagykőrösi támadásról beszélt a nő

Semmi sem utalt bűncselekményre

A rendőrök megkezdték a nyomozást, egy csapat az áldozatot próbálta a támadás körülményeiről minél részletesebben kihallgatni, míg egy másik egység a nagykőrösi vasútállomást és környékét mint az elmondás szerinti helyszínt térképezte fel. A kutatás során azonban nem találtak nyomot, egyszerűen semmi nem utalt közelmúltban elkövetett, jelentős vérveszteséggel járó bűncselekményre.

Gyanús lett a nő élettársa

A sérült nő nem változtatott a történetén, továbbra is azt állította a rendőröknek, hogy rablás áldozata lett, viszont a nagykőrösi nyomozók egyre inkább a 39 éves áldozat élettársára gyanakodtak. Ezért késő este be is kopogtak a 48 éves férfi 15m²-es lakásába.

Minden csupa vér volt

Amikor a nyomozók beléptek az ajtón, bizonyosságot nyert a korábbi gyanú, mivel a lakásnak alig volt olyan pontja, ahol ne találtak volna a rendőrök vérnyomot. A földön, az ágyneműn, a bútorokon, és a falon fröccsent vércseppek várták a nyomozókat.

Mindenhol találtak vércseppeket

Kikérdezték a férfit

Amíg a rendőrök helyszíneltek, kikérdezték a nő élettársát, aki egy új verzióban adta elő az élettársával történteket. A férfi más helyszínt és más időpontot említett a rendőröknek, ami tovább erősítette bennük a gyanút, miszerint ő bántalmazhatta a szerencsétlen nőt. Időközben a kórház jelezte, az áldozat sérülése súlyos, testét többnapos hematómák és vágott sérülések borítják, azonban a nő még mindig ragaszkodott ahhoz a történethez, amely szerint őt ismeretlenek kirabolták.

Tagadta a nő, hogy élettársa verte meg

Tagadja a bűncselekmény elkövetését

Az egyenruhások előállították a 48 éves férfit, kihallgatták, de tagadta a bűncselekmény elkövetését. Állította, hogy élettársa sérüléseiről annyit tud, amennyit vele megosztott, viszont ő soha sem bántotta. A férfi azt is elmondta, hogy ketten laknak a lakásban, az egyetlen kulcs pedig mindig nála van.

Megkötözte és megkínozta

A rendőrök azt gyanítják, hogy a férfi 2021. január 28-án, délután megkötözte élettársát, akit késsel vagdosott, és egy ütleggel vert másnap hajnalig. Miután a férfi befejezte a verést, rázárta a nőre az ajtót, majd sorsára hagyta. Csak hazatérése után döntött úgy, hogy Kecskemétre buszoznak a kórházba, ahol majd a kitalált rablási történetet adják elő.

Késsel vagdosta szét élettársát

Eljárás indult a férfi ellen

A nagykőrösi rendőrök őrizetbe vették a 48 éves férfit, aki ellen aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértés, illetve a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az őrizetbe vett férfi – Forrás: Police.hu