Két busz is összeütközött szombat reggel. Az egyik az M3-ason, a másik Mikóházánál. Az elsőnél mentők is érkeztek, később kiderült, hogy egy ember meghalt.

Mentők is jöttek

Összeütközött egy kisbusz és egy személyautó az M3-as autópálya 58-as kilométere közelében, Hatvan térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – írja a katasztrófavédelem.

Totális dugó

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki – tette közzé az Útinform a honlapján. Aki teheti, az 55-ös kilométernél lévő csomópontban térjen le a pályáról – írták.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy ember meghalt

Egy ember meghalt, többen megsérültek – írja a frissmedia.hu a helyszínről, címlapképünk is az ő felvételük.

Csak délután fejeződött be a mentés

A helyszínelés és a műszaki mentés 12 óra 10 perckor befejeződött, zavartalanul halad a forgalom – írja a rendőrség.

Borsodban is

Busz ütközött kisteherautóval a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mikóházán, a Szabadság utcában. A sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A villanyoszlop állította meg

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Demecseren, a Kálvin téren. Az oszlop megdőlt. A balesethez mentőt kértek. A sofőr sérült meg. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Tényleg futószalagon érkeznek a balesetek hírei

Egy személyautó szenvedett balesetet a Kiskőrös és Páhi közötti úton. A tűzoltók mellett mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A tegnap esti durva csattanás fotói