Két személyautó ütközött össze Budapesten, a 10. és a 18. kerület határán, a Hangár utca és a Bányató utca találkozásánál pénteken, késő délután. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani, derült ki a katasztrófavédelem közléséből.

Itt történt

A helyszínen ott volt a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is, aki elmondta, hogy egy Citroen Jumpy furgon haladt a 10. és 18. kerület határán, a Hangár utcán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem adtak meg neki az elsőbbséget

Éppen a Bányató utcai egyenrangú kereszteződéshez ért, amikor váratlanul egy Opel keresztezte az útját, amelyet egy hölgy vezetett. A furgon vezetője nem számított arra, hogy nem adják meg az elsőbbséget neki, így már nem tudott reagálni és az Opel jobb oldalának rohant.

Helyszíni fotó:

Az Opel a tetejére borult

A nagy erejű ütközés hatására az Opel a tetejére borult, szerencsére a sofőr hölgy nem szorult be a roncsba, sőt, nem is sérült meg súlyosan, őt agyrázkódás gyanújával szállították kórházba a mentőszolgálat szakemberei.

Így nézett ki:

Nincs súlyos sérült

A kisáruszállító vezetője nem sérült meg a balesetben. Az opeles nőnek három kiskorú gyermeke van, három gyerekülés volt az autóban a hátsó ülésen, óriási szerencse, hogy egyikük sem ült az autóban ezen a délutánon. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, más dolguk nem akadt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felvétel a helyszínről:

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni képek – Forrás: GK