Amint arról a Kékvillogó is beszámolt szörnyű tragédia történt Alec Baldwin új filmjének a forgatásán. A világhírű színész egy kellékfegyverrel véletlenül lelőtte a 42 éves operatőrt Halyna Hutchins, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A forgatáson megsérült a rendező is, s korábban arról szóltak a hírek, hogy az ő állapota is kritikus, azóta kiderült, hogy már jobban van, sőt a kórházat is elhagyhatta.

Megszólalt a színész

A színész egészen idáig nem szólalt meg a tragédia kapcsán, külföldi sajtóértesülések szerint teljesen összeomlott, a helyi seriff irodája előtt is megtörten, zokogva látták Baldwint. A színész azonban most, órákkal később végre megtörte a csendet, és Twitter oldalán üzent.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Együttműködik a rendőrséggel

„Nincsenek szavak arra a döbbenetre és szomorúságra, amit a tragédiával kapcsolatban érzek, és ami elvette Halyna Hutchins életet. Egy feleség volt, anya és mélyen tisztelt, szeretett kollégánk is. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel, hogy kiderüljön, mi okozta ezt a szörnyű esetet” – írta az első bejegyzésében, amit egy másik is követett.

Itt a teljes poszt:

Felvette a kapcsolatot a nő férjével

„Felvettem a kapcsolatot a férjével és családjával, akiket teljes támogatásomról biztosítok. Megszakad a szívem értük, és mindenkiért, aki ismerte és szerette Halynát” – írta egy másik bejegyzésében.

Mutatjuk:

Az operatőr 42 éves volt

A 42 éves operatőr egyébként két nappal ezelőtt még az Instagramra is posztolt a forgatásról, ezen látszott, mennyire élvezte azt. A feltöltött videójához azt írta: „A western forgatásának egyik előnye, hogy a szabad napjaidon lovagolhatsz”

Itt a posztja:

A legjobbak közé tartozott

Halyna Hutchins Ukrajnában született, a szakmájában pedig elképesztő tehetségnek számított. Ő volt az egyike annak a nyolc női operatőrnek, akiket a 21st Century Fox a szakmai legjobbjának választott ki.

Nem tartóztattak le senkit

Információk szerint a történtek után nem tartóztattak le senkit sem, Alec Baldwint sem.

Történt már ehhez hasonló tragédia

Nem ez az első eset, hogy tragédia történik egy forgatáson. 1993. március 31-én Bruce Lee fia, Brandon Lee halt meg hasonló körülmények között, amikor a Holló című film forgatásán Michael Massee színész egy kellékfegyverrel lelőtte. A tragédia körül a mai napi számos teória kering, voltak akik maffialeszámolást is emlegettek. A hivatalos jelentés szerint azonban a kellékpisztolyban megakadhatott valami, ami miatt letört belőle egy darab, a lövéskor pedig ez fúródott Lee gerincébe, ami végül a színész halálához vezetett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép. Alec Baldwin – Forrás: YouTube