Borzalmas tragédiáról számolt be nemrégiben a külföldi sajtó: Alec Baldwin színész éppen Új-Mexikóban forgatja az új, Rust című filmjét, melynek forgatásán, egy kellékfegyverrel véletlenül megölt egy operatőrt, a rendezőt pedig súlyosan megsebesítette.

Tragédia a forgatáson

A Guardian az eset kapcsán azt írja, egyelőre nem tudni, pontosan milyen kellékfegyver tudott ilyen sérüléseket okozni, ám a 42 éves operatőr, Halyna Hutchins már a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a 48 éves rendező, Joel Souza pedig súlyosan megsérült, az ő életéért még küzdenek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A rendőrök nyomoznak

A lap beszámolója szerint a tragédia után a rendőrök és a nyomozók lezárták a területet, hogy kiderítsék, pontosan mi történt. Az esetet követően a színész teljesen összetört, zokogva omlott össze a történtek után. A helyi sajtó azt írja, a seriff irodája előtt is sírva látták a színészt, aki eddig nem reagált a megkeresésekre.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az operatőr meghalt

A 42 éves operatőr egyébként két nappal ezelőtt még az Instagramra is posztolt a forgatásról, ezen látszott, mennyire élvezte azt. A feltöltött videójához azt írta: „A western forgatásának egyik előnye, hogy a szabad napjaidon lovagolhatsz”

Mutatjuk a videót:

A legjobbak közé tartozott

Halyna Hutchins Ukrajnában született, a szakmájában pedig elképesztő tehetségnek számított. Ő volt az egyike annak a nyolc női operatőrnek, akiket a 21st Century Fox a szakmai legjobbjának választott ki.

Nem tartóztattak le senkit

Információk szerint a történtek után nem tartóztattak le senkit sem, Alec Baldwint sem, ám az ő kihallgatása még mindig zajlik.

Történt már ehhez hasonló tragédia

Nem ez az első eset, hogy tragédia történik egy forgatáson. 1993. március 31-én Bruce Lee fia, Brandon Lee halt meg hasonló körülmények között, amikor a Holló című film forgatásán Michael Massee színész egy kellékfegyverrel lelőtte. A tragédia körül a mai napi számos teória kering, voltak akik maffialeszámolást is emlegettek. A hivatalos jelentés szerint azonban a kellékpisztolyban megakadhatott valami, ami miatt letört belőle egy darab, a lövéskor pedig ez fúródott Lee gerincébe, ami végül a színész halálához vezetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Alec Baldwin – Forrás: Wikipédia